KÖMMERLING sistemi

KÖMMERLING PVC stolarija vrhunskog kvaliteta i sigurnosti

Proizvodnja i ugradnja PVC stolarije vrhunskog kvaliteta, što uključuje sisteme prozora, vrata i kliznih sistema. Zakoračite u sigurnu budućnost uz KÖMMERLING prozorske sisteme.

PVC stolarija Kommerling

Pogled u budućnost

KÖMMERLING PVC sistemi prozora i vrata

PVC je danas najuspješniji materijal za konstrukciju prozora a udio na tržištu konstantno raste. Kod gradnje stanova udio je 60 %, a kod starogradnje se čak sedam od deset prozora sastoji od PVC-a.

KÖMMERLING nudi veliki broj prozorskih sistema, koji sa različitim veličinama okvira i krila, konstrukcijama prečki ispunjavaju sve želje. Unutrašnje prozorske daske, sigurnosne roletne i kapci za prozore, PVC-ploče za područje gradnje npr. ispune za vrata, fasadni sistemi i sistemi balkonskih i vrtnih ograda zaokružuju taj program. 

PVC prozori, vrata i klizni sistemi

PVC prozori i vrata za savršeno okruženje

Ekonomičnost, dizajn, funkcija, fizika izgradnje, zaštita okoline kao i odgovorna ophodnja sa resursima kod KÖMMERLING-a ispunjavaju najviše zahtjeve i uspješno se spajaju sa znanjem proizvođača prozora.

Sa povjerenjem, otvorenošću i transparentnošću, sa markom KÖMMERLING susrećemo se sa izazovima budućnosti i uvijek nanovo opravdavamo našu poziciju vodeće marke za PVC-prozorske profile.

Napravljeno da traje

Ulazna vrata vrhunskog dizajna i sigurnosti

PVC i aluminijske ploče od kojih su napravljeni paneli za ulazna vrata rezultat su najnovije tehnologije i najboljih materijala. Lijepa, zanimljiva i neobična ulazna vrata naša su stručnost. Uvijek smo u skladu sa svjetskim trendovima i bez problema se prilagođavamo Vašim zahtjevima.

PVC sistemi prozora i vrata

Proizvodnja i ugradnja PVC stolarije

KÖMMERLING kompanija je proizvođač prozorskih sistema koja uživa izvanrednu reputaciju zbog svojih visokokvalitetnih proizvoda i naprednih tehnologija. U prvim godinama svoje duge historije, kompanija KÖMMERLING proizvodila je ljepila i sintetičku gumu. 1957. godine započela je sa proizvodnjom roletni, a 1967. godine sa proizvodnjom visokokvalitetne PVC stolarije.

PVC PremiDoor 88 Standard klizni sistem

Klizni sistemi

PVC sistem 88 MD AddOn

Kömmerling 88 MD

PVC sistem 76 ad i md

Kömmerling 76 AD/MD

Kömmerling 70 AD

Naši završeni projekti

Proizvodnja i montaža sistema
premium kvaliteta

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Pošaljite email

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.