KÖMMERLING sistemi

PVC stolarija vrhunskog kvaliteta i sigurnosti

PVC stolarija vrhunskog kvaliteta i sigurnosti, uz poseban fokus na proizvodnju i ugradnju prozorskih sistema. Naša stručna ekipa nudi širok spektar usluga, obuhvatajući sve, od savjetovanja i projektiranja do konačne montaže. KÖMMERLING prozorski sistemi predstavljaju sinonim za pouzdanost i vrhunsku izvedbu, stvarajući tako sigurnu budućnost za vaš dom ili poslovni prostor. Naša ponuda obuhvata širok asortiman profila, vrata i kliznih sistema, prilagođenih vašim potrebama i estetskim preferencijama. Otkrijte kako naši premium PVC sistemi otvaraju vrata prema boljoj estetici, energetskoj efikasnosti i sigurnosti, unaprijeđujući vaš dom na više razina.

PVC stolarija Kommerling

Pogled u budućnost

KÖMMERLING PVC sistemi prozora i vrata

KÖMMERLING PVC sistemi prozora i vrata predstavljaju vrhunsku opciju za vaš dom ili poslovni prostor. PVC je danas neosporno najuspješniji materijal za konstrukciju prozora, s rastućim udjelom na tržištu. Bez obzira jeste li u fazi gradnje novih stanova ili renovacije postojećih, PVC prozori su izbor većine, s udjelom od čak 60% u novogradnji i sedam od deset prozora u staroj gradnji.

KÖMMERLING nudi širok spektar prozorskih sistema, prilagođenih različitim potrebama i željama korisnika. Naši sistemi obuhvataju različite veličine okvira i krila, te različite konstrukcije prečki, pružajući fleksibilnost u dizajnu i funkcionalnosti. Uz to, nudimo i dodatnu opremu poput unutrašnjih prozorskih dasaka, sigurnosnih roletni i kapaka za prozore, te PVC-ploča za različite građevinske potrebe.

PVC prozori i vrata KÖMMERLING-a nude neograničene mogućnosti za oblikovanje prostora. Tanke linije profila omogućuju maksimalan unos prirodne svjetlosti, stvarajući prozračnu i ugodnu atmosferu u prostoriji. Naša vrata kombiniraju estetiku i sigurnost s višestrukim tačkama zaključavanja i ojačanim staklima, pružajući vam mir i zaštitu.

Vaš dom zaslužuje da odražava savremeni životni stil, a naša PVC stolarija je ključna komponenta u postizanju tog cilja. Sa sofisticiranim dizajnom, visokom energetskom efikasnošću i vrhunskom sigurnošću, naša stolarija pruža funkcionalnost, udobnost i estetiku u skladu s vašim potrebama.

PVC prozori, vrata i klizni sistemi

PVC prozori i vrata za savršeno okruženje

PVC prozori i vrata za savršeno okruženje stvaraju se uzimajući u obzir nekoliko ključnih faktora: ekonomičnost, dizajn, funkcionalnost, fiziku izgradnje, zaštitu okoline te odgovornu upotrebu resursa. U KÖMMERLING-u, ovi aspekti ne samo da ispunjavaju najviše zahtjeve, već se uspješno spajaju sa znanjem proizvođača prozora kako bi se stvorila vrhunska stolarija.Naša posvećenost povjerenju, otvorenosti i transparentnosti odražava se u načinu na koji se suočavamo s izazovima budućnosti. Kroz marku KÖMMERLING, uvijek smo spremni opravdati našu poziciju kao vodeće marke za PVC-prozorske profile.U našem pristupu proizvodnji PVC prozora i vrata, ekonomska efikasnost je od suštinskog značaja. Nudimo visokokvalitetne proizvode koji pružaju izuzetnu vrijednost za uloženi novac. Dizajn naših prozora i vrata pažljivo je osmišljen kako bi se uklopio u različite stilove i arhitektonske koncepte, pružajući estetski privlačan izgled vašem domu ili poslovnom prostoru.

Funkcionalnost naših PVC prozora i vrata je neprikosnovena. Koristimo najnovije tehnologije i materijale kako bismo osigurali pouzdanost, trajnost i dugotrajnu performansu naših proizvoda. Osim toga, pažljivo razvijamo naše proizvode kako bismo osigurali energetsku efikasnost i udobnost vašeg okruženja, pružajući vam sigurnost i zaštitu od vanjskih elemenata.Naša predanost zaštiti okoliša ogleda se u našem održivom pristupu proizvodnji i upravljanju resursima. KÖMMERLING se ponosi svojom odgovornošću prema okolišu, te se trudimo da minimiziramo negativne uticaje naših aktivnosti na planetu. Kroz kontinuirano istraživanje i razvoj, radimo na inovativnim rješenjima koja omogućavaju smanjenje ekološkog otiska naše proizvodnje.Svi ovi elementi čine KÖMMERLING PVC prozore i vrata pravim izborom za stvaranje savršenog okruženja u vašem domu ili poslovnom prostoru. Otkrijte kako naši proizvodi mogu unaprijediti kvalitetu vašeg života i okoline u kojoj živite i radite.

Napravljeno da traje

Ulazna vrata vrhunskog dizajna i sigurnosti

Ulazna vrata vrhunskog dizajna i sigurnosti predstavljaju spoj estetike, funkcionalnosti i bezbjednosti. Naša pažnja prema detaljima i korištenje najnovijih tehnologija omogućava nam da stvaramo vrata koja zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i izgleda. PVC i aluminijske ploče koje koristimo za panele ulaznih vrata rezultat su najnovijih dostignuća tehnologije i izbora najkvalitetnijih materijala.

Naši stručnjaci su posvećeni dizajniranju vrata koja ne samo da izgledaju lijepo, zanimljivo i neobično, već i pružaju izvanrednu funkcionalnost i trajnost. U skladu sa svjetskim trendovima, kontinuirano pratimo inovacije u industriji kako bismo osigurali da naša ulazna vrata odgovaraju vašim očekivanjima i potrebama.

Sigurnost je jedan od ključnih aspekata koje uzimamo u obzir prilikom dizajniranja naših ulaznih vrata. Kombinirajući estetiku s visokim nivoom bezbjednosti, osiguravamo da vaš dom bude zaštićen od neželjenih intruzija. Višestruke tačke zaključavanja, kvalitetni materijali i ojačana konstrukcija osiguravaju miran san i osjećaj bezbjednosti za vas i vašu porodicu.Nastojimo da naša vrata budu prilagođena vašim potrebama i stilu vašeg doma. Bez problema se prilagođavamo vašim zahtjevima i preferencijama kako bismo osigurali da ulazna vrata odražavaju vašu jedinstvenu estetiku i stil. Bilo da preferirate klasičan, moderan ili nekonvencionalan dizajn, mi smo tu da vam pružimo vrata koja će zadovoljiti vaše želje i očekivanja.

PVC sistemi prozora i vrata

Proizvodnja i ugradnja PVC stolarije

Proizvodnja i ugradnja PVC stolarije predstavljaju investiciju u kvalitetu života i udobnost vašeg doma. Naša kompanija ne samo da nudi širok asortiman prozora, vrata i kliznih sustava, već stvara prostor u kojem se udobnost, funkcionalnost i estetika susreću s visokim standardima sigurnosti. KÖMMERLING je renomirana kompanija koja se ističe u proizvodnji prozorskih sistema visokog kvaliteta i naprednih tehnologija.

Sa ponosom se oslanjamo na našu dugogodišnju historiju i tradiciju kvaliteta. Od prvih dana, fokusirali smo se na proizvodnju inovativnih proizvoda koji unapređuju životni prostor naših kupaca. Počevši s proizvodnjom roletni 1957. godine, nastavili smo da širimo naš asortiman proizvoda kako bismo zadovoljili potrebe naših klijenata. 1967. godine, započeli smo s proizvodnjom visokokvalitetne PVC stolarije, čime smo postavili standarde u industriji i osigurali dugotrajan kvalitet i pouzdanost naših proizvoda.

Naša strast prema inovaciji i kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj omogućili su nam da stvorimo prozorske sisteme koji nadmašuju očekivanja naših kupaca. Bez obzira da li se radi o renovaciji postojećeg doma ili izgradnji novog, naša PVC stolarija pruža trajne performanse, estetsku privlačnost i visok nivo sigurnosti, čineći vaš dom udobnim i sigurnim mjestom za život.

PVC PremiDoor 88 Standard klizni sistem

HST Klizni sistemi

PVC sistem 88 MD AddOn

Kömmerling 88 MD

PVC sistem 76 ad i md

Kömmerling 76 AD/MD

Kömmerling 70 AD

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili nas kontaktirajte preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju. Obećavamo dugotrajnu kvalitetu naše stolarije, potvrđenu garancijom koja pruža sigurnost i zadovoljstvo. Profesionalna montaža prilagođena vašem rasporedu, osigurava jednostavan proces zamjene ili instalacije.

Pošaljite email

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.