Screen zavjese

Screen rolo zavjese - proizvodnja i ugradnja

Screen rolo zavjese predstavljaju savremeno i sofisticirano rješenje koje je sve popularnije među vlasnicima domova i poslovnih prostora. Njihova kombinacija elegantnog dizajna i visoke funkcionalnosti čini ih idealnim izborom za one koji traže efikasno rješenje za kontrolu svjetlosti, privatnosti i termalne izolacije.

Ove zavjese pružaju elegantan dodatak prostoru, istovremeno prilagođavajući se potrebama korisnika i doprinoseći ugodnoj atmosferi u unutrašnjem prostoru.

Proizvodnja i ugradnja screen rolo zavjesa obuhvataju precizan proces koji osigurava visok kvalitet i funkcionalnost proizvoda. Svaka zavjesa se pažljivo izrađuje koristeći kvalitetne materijale i tehnike proizvodnje kako bi se osigurala trajnost i estetski izgled. Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju vrhunskih usluga, od proizvodnje do ugradnje, kako bi klijenti dobili visokokvalitetne zavjese koje odgovaraju njihovim potrebama i preferencijama.</p>

Screen zavjese

PREDNOSTI

SAČUVAJ ENERGIJU

Zavjese mogu blokirati do 70% sunčevih zraka

INDIVIDUALNA OPREMA

Pored 8 standardnih boja, na raspolaganju imamo preko 220 nijansi boja za kutiju i vodilice

DALJINSKI UPRAVLJAČ

Daljinsko upravljanje screen zavjesama

VELIKE DIMENZIJE I NA JAKOM VJETROVU

Otporne čak i na jak vjetar do 120km/h

Vanjske screen zavjese

p>Vanjske screen zavjese su klasična izvedba vanjskog screen sjenila s aluminijskim vodilicama. Platno je opremljeno sa zaključnom lamelom koja pruža ravnomjerno kretanje platna prilikom dizanja i spuštanja. Sjenilo može zadržati do 70% sunčevih zraka ovisno o izabranom platnu. Na taj način ostvari ugodan ambijent u prostoru čak i za vručih ljetnih dana. Pored 8 standardnih boja, na odabiru imamo preko 220 nijansi boja za kutiju i vodilice, stoga je usklađenost sa objektom zagarantirana.

Unutrašnje screen zavjese

Unutrašnje screen zavjese prestavljaju tkaninu koja propušta svjetlost, ali izuzetno dobro štiti, tj. ne propušta toplinu i UV zrake u prostor. Screen platno ujedno daje mogućnost pogleda prema van, a onemogućuje poglede izvana, te su idealan odabir za kancelarijske ali i privatne prostore. Na taj način ostvari ugodan ambijent u prostoru čak i za vručih ljetnih dana. Screen zavjesama može se upravljati na ručni pogon (lančić) i na električnu energiju.

Daljinsko upravljanje screen zavjesama

Sistemi ZIP screen vam, svojim standardnim motornim ili opcijsko daljinskim upravljanjem, nude maksimalnu udobnost.

Daljinsko upravljanje screen zavjesama je praktično rješenje koje omogućava jednostavno kontroliranje ovih zavjesa s udaljenosti. Ova tehnologija donosi dodatnu funkcionalnost i udobnost korisnicima, čineći upravljanje zavjesama jednostavnim i praktičnim.

Sistem daljinskog upravljanja omogućava vlasnicima prostora da jednostavno podižu, spuštaju ili zaustavljaju screen zavjese s udaljenosti, koristeći samo jedan daljinski upravljač. Ova funkcionalnost je posebno korisna u situacijama kada su prozori teško dostupni ili kada se koriste velike zavjese na visokim ili širokim prozorima.

Transparetne tkanine screen zavjesa

Transparentne tkanine screen zavjesa donose spoj elegancije i praktičnosti u domove i poslovne prostore. Ove posebne vrste tkanina omogućavaju prozirnost, odmjereno propuštanje svjetlosti te očuvanje privatnosti. Transparentne tkanine screen zavjesa izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji omogućuju prozračnost prostora, istovremeno smanjujući štetne učinke sunčeve svjetlosti. Ove tkanine propuštaju difuzno svjetlo, stvarajući prirodno osvijetljen i ugodan ambijent.

Otporne čak i na jak vjetar

Sjenilo ZIP screen je razapeto u vodilice po principu zatvarača. To osigurava optimalnu napetost i kod brzine vjetra do 120km/h. Maksimalna površina je 18 m2 te pritom širina i visina nesmiju prelaziti 6m.

Velike dimenzije screen zavjesa nude impresivan i praktičan dodatak prostorima, čak i u uvjetima jakog vjetra. Ova vrsta zavjesa pruža funkcionalnost, estetiku i otpornost na vremenske uvjete, čineći ih idealnim izborom za prostore koji zahtijevaju velike pokrivače prozora ili otvora.

Ušteda energije sa screen zavjesama

Dostupna je alternativa skupom hlađenju vašeg doma sa klima uređajima: Screen sjenila zadržavaju i do 70% sunčevih zraka! Toplina ostaje na vanjskoj strani prozora i ne zagrijava vaše sobe. Uštediti možete i zimi jer spušteno sjenilo smanjuje gubitak energije kroz prozor.

Screen zavjese su izvrstan način za postizanje uštede energije u domovima i poslovnim prostorima. Ova vrsta zavjesa pruža brojne prednosti koje doprinose smanjenju potrošnje energije i povećanju energetske učinkovitosti. Jedna od ključnih prednosti screen zavjesa je njihova sposobnost kontrole sunčeve svjetlosti.

Napravite vlastiti ugođaj screen rolo zavjesama

Vanjska sjenila za terase su namijenjena poboljšanju vanjskih prostora, no nije zanemarena ni pametna tehnologija kod naših screen rolo zavjesa za prozore. Pomoću jednostavnog pritiska na daljinski upravljač možete kontrolirati dotok sunčeve svjetlosti u prostor. Dodatno, screen sjenila omogućuju nadogradnju s pametnim upravljanjem, pridonoseći vašem uživanju.

Screen rolo sjenila birate prema svojim preferencama. Igrajte se s nijansama i svjetlom, odaberite tkanine otporne na vjetar, neka vaš prostor dobije na estetskom izgledu i funkcionalnosti uz potpuno prilagođena rješenja za vas. S obzirom na to da pravilnim odabirom sjenila možete ostvariti značajne uštede, cijena ne bi trebala biti nepremostiva prepreka. Kvalitetna sjenila mogu zadržati značajan udio sunčeve svjetlosti, sprječavajući prodor topline na terase i unutar prostora.

Naši završeni projekti

Pogledajte neke od naših uspješnih projekata!

Sistemi ostakljivanja
PVC i ALU sistemi
Pergola Tende
Ograde

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Popunite formu

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.