Sistemi ostakljivanja

Zatvaranje balkona

Bumerang d.o.o Tuzla vam nudi PREMIUM staklene sisteme izrađene od najkvalitetnijih materijala, otporne na olujne pljuskove i atestirane na vjetrove od preko 155 km/h. U ponudi su stakleni sistemi bez vertikalnih pregrada te klizni sistemi sa niskim pragom.

 

Premium sistemi za zatvaranje balkona i terase

Još od 1995. godine specijalizirani smo za zatvaranje balkona i terase te s ponosom možemo reći da smo razvili najkvalitetnije sisteme ostakljivanja na tržištu. Tokom svih ovih godina usavršili smo kako tehniku i metodu ugradnje, tako i sve ostale karakteristike samih sistema, a sve naspram potražnje i potreba kupaca kako bismo dobili jedinstven i univerzalan proizvod koji u svakom smislu olakšava i koristi krajnjem korisniku.

Prednosti zatvaranja balkona i terase

  • Sistem bez vertikalnih pregrada vam omogućava funkcionalnost otvorenog balkona koji se opet može zatvoriti u nekoliko poteza.
  • Mogućnost zatvaranja otvora manjih ili većih dimenzija shodno vašim željama i mogućnostima.
  • Uživanje u prelijepom pogledu i sunčanom danu će vam uvijek ostati isto, pa čak i kada sklopite vaš stakleni sistem u potpunosti.
  • Uživajte uz toplu šoljicu kafe ili čaja u bilo koje doba godine, zaštićeni od pljuskova i olujnih vjetrova i preko 155 km/h.

Transparentni dihtunzi

Jednostavno otvaranje i zatvaranje

Lagana aluminijska kontrukcija

Zatvaranje balkona staklenim sistemima

Koje sisteme koristimo za zatvaranje balkona?

Tokom svih ovih godina redovno smo usavršavali i dizajnirali naše staklene sisteme na način da zadovolje sve potrebe naših klijenata te da im dostavimo funkcionalan i pouzdan proizvod. Tako danas u ponudi imamo ECO i Professional klizno-preklopne sisteme, IQ 360 Leptir i IQ 360 Parking sisteme za unutrašnje pregrade, a tu je i paralelno klizni sistem sa niskim pragom.

Zatvaranje balkona pod uglom? Nikakav problem!

Ne trebate se bojati da nećete moći zatvoriti vaš balkon zato što je urađen pod određenim uglom, pa čak i ako su u pitanju neke vanredne mjere i standardi. Dizajnirali smo posebna sistemska rješenja za balkone i terase pod uglom od 90°, 135° ali i mnoge druge uglove. Jednostavnost i brzina u realizaciji radova kao i komunikaciji sa klijentima je nešto čemu uvijek dajemo prednost nad svim ostalim.
Naš način poslovanja i komunikacije sa kupcima je jednostavan i transparentan.

Posao u nekoliko koraka: Kontakt Sastanak Realizacija

LAGANA KONSTRUKCIJA

Stakleni sistemi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, aluminijske konstrukcije i staklenih panela.

NEPRIMJETNI MAGNETNI DIHTUNZI

Magnetni dihtung je širine samo 5 mm, estetski je jako lijep te gotovo neprimjetan na staklu. Ima odličnu moć dihtovanja te se ne mora mijenjati za razliku od PVC-a. Bitno je napomenuti da je vijek trajanja preko 10 godina.

SAMORAVNAJUĆI PROFILI

Dizajnirali smo poseban samoravnajući/teleskopski profil koji ima mogućnost korigovanja neravnina na vašem plafonu od ± 18 mm. Ovime je ugradnja veoma olakšana, te također ostavlja mogućnost podešavanja čak i godinama nakon ugradnje.

Stakleni sistemi sa detaljima i karakteristikama

ATESTIRANI I CERTIFICIRANI

S ponosom kažemo da su svi naši stakleni sistemi atestirani i certificirani na otpornost na pljuskove i olujne vjetrove i preko 155 km/h.

LAMINIRANA I SIGURNOSNA STAKLA

Za svaki naš stakleni sistem koristimo laminirana ili sigurnosna stakla debljina 8 ili 10 mm. Stakla dolaze u CLEAR ili PARSOL boji te su od najkvalitetnijih na tržištu.

SMANJUJE KOLIČINU ULAZNE BUKE

Ukoliko se odlučite za zatvaranje balkona ili terase time ćete smanjiti količinu ulazne ulične buke izolacijom od 20dB do 35dB. Najbolja zvučna izolacija je u kombinaciji sa laminiranim staklom te magnetnim dihtungom.

Novosti i korisne informacije

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Pošaljite email

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.