Napravljeno da traje

ALU sistemi - prozori, vrata i ALU klizni sistemi

Proizvodnja i ugradnja ALU sistema odnosno ALU bravarije u što spadaju ALU prozori i vrata sa prekinutim i bez prekinutog termičkog mosta. Tu su i ALU klizni sistemi koji zahtijevaju malo prostora za otvaranje i zatvaranje, a pored toga daju maksimalnu otvorenost prema vanjskom okruženju.

ALU sistemi

Proizvodnja i ugradnja ALU sistema

Aluminijski prozori i vrata pružaju održivu i fleksibilnu alternativu konvencionalnim materijalima zahvaljujući svojim mnogim prednostima poput: dugotrajnosti, uskim vidljivim površinama, raznovrsnom dizajnu, jednostavnom održavanju, visokom razinom sigurnosti, većim dimenzijama te mogućnosti recikliranja osnovnog materijala. Industrijski ALU profili koje koristimo za izradu vrata i prozora su od renomiranog domaćeg proizvođača FEAL iz Širkog Brijega – kompanije poznatoj po inovacijama i dugom tradicijom u preradi aluminijuma.

Prednosti ALU profila

Aluminijum je savršen materijal koji može da ispuni visoke standarde za građevinskom stolarijom kao i sve zahtjeve moderne arhitekture. Aluminijski konstrukcijski dijelovi se mogu kombinirati sa staklom u različitim bojama po želji i potrebi kupaca, što znači da su mogućnosti izgleda i završne obrade velike.

Ulazna vrata vrhunskog kvaliteta i sigurnosti

PVC i aluminijske ploče od kojih su napravljeni paneli za ulazna vrata rezultat su najnovije tehnologije i najboljih materijala. Lijepa, zanimljiva i moderna ulazna vrata naša su stručnost. Uvijek smo u skladu sa svjetskim trendovima i bez problema se prilagođavamo Vašim zahtjevima.

PVC ulazna vrata

Pogledajte neke od naših uspješnih projekata

Sistemi ostakljivanja
PVC i ALU sistemi
Pergola Tende
Ograde

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Pošaljite email

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.