ALU sistemi

Proizvodnja i ugradnja ALU sistema

Industrijski ALU profili koje koristimo za izradu vrata i prozora su od renomiranog domaćeg proizvođača FEAL iz Širkog Brijega –  kompanije sa dugom tradicijom u preradi aluminijuma.

Prednost ALU profila

Aluminijum je savršen materijal koji može da ispuni visoke standarde za građevinskom stolarijom kao i sve zahtjeve moderne arhitekture. Aluminijski konstrukcijski dijelovi se mogu kombinirati  sa staklom u različitim bojama po želji i potrebi kupaca, što znači da su mogućnosti izgleda i završne obrade velike.

Opcije ugradnje

Prozori i vrata mogu biti izrađeni od standardnog profila i profila sa prekinutim termičkim mostom, po želji i potrebi kupca. Vrata i prozori od standardnog profila su podesni za unutrašnje pregrade poslovnih prostora, a vrata i prozori od profila s prekinutim termičkim mostom se najčešće koriste za stambene i poslovne prostore.

Inovativna tehnologija i vrhunski dizajn vrata

PVC i aluminijske ploče od kojih su napravljeni paneli za ulazna vrata rezultat su najnovije tehnologije i najboljih materijala. Lijepa, zanimljiva i neobična ulazna vrata naša su stručnost. Uvijek smo u skladu sa svjetskim trendovima i bez problema se prilagođavamo Vašim zahtjevima.

Završeni projekti

Sistemi ostakljivanja

PVC i ALU sistemi