Napravljeno da traje

ALU vrata - proizvodnja i ugradnja

Tražite li trajan dizajn koji prati moderne trendove? Aluminijska vrata su idealno rješenje za vaše potrebe. Njihov savremeni dizajn savršeno se uklapa u svaki moderni prostor, pružajući vam dugotrajnu estetiku i funkcionalnost. Vaš dom zaslužuje da bude istaknut, a aluminijska vrata su prvi korak ka postizanju tog cilja. Odlučite se za kvalitet i stil s našim vrhunskim ALU vratima već danas!

Zašto odabrati ALU vrata?

ALU vrata donose notu moderne elegancije i mogu se besprijekorno uklopiti u bilo koji stil vašeg doma ili poslovnog prostora. Osim što su atraktivna vizualno, aluminijska vrata su sinonim za dugotrajnost i izdržljivost, što znači da će vaša investicija biti vrijedna dugi niz godina. Opcija s prekinutim termičkim mostom ne samo da čuva unutarnju temperaturu vašeg prostora, već i doprinosi uštedi energije i financijskih resursa. Osim toga, održavanje aluminijskih vrata je jednostavno i zahtijeva minimalan napor kako bi ostala u besprijekornom stanju. Odaberite aluminijska vrata za trajnu kvalitetu, estetiku i praktičnost.

MODERAN IZGLED

OTVORENOST ZA DIZAJN PO ŽELJI

ČVRSTA I SIGURNA KONSTRUKCIJA

PREMIUM FEAL ALU VRATA

Premium FEAL aluminijska ulazna vrata predstavljaju nezaobilazan element svakog objekta, ističući se svojom centralnom pozicijom i kreirajući prvoklasan prvi dojam. Izrađena prema vašim individualnim zahtjevima, ova vrata savršeno kombiniraju estetiku, trajnost i energetsku učinkovitost. Bez obzira želite li klasičan dizajn koji se suptilno stapа s vašom fasadom ili vrata koja plijene pažnju svojom izvanrednom pojavom, FEAL aluminijska ulazna vrata pružaju neusporedivu kvalitetu, moderni dizajn i besprijekoran izgled.

FEAL Termo 65 VP

FEAL Termo 65 VP predstavlja liniju profila sa prekinutim termičkim mostom, s osnovnom ugradbenom dubinom rama od 65 mm. Za prekid termičkog mosta koriste se poliamidne trake, dimenzija 22 mm za ram i 18.6 mm za krilo. Dodatno, za poboljšanje termičkih svojstava, u komore profila se ugrađuju profilirani štapići od XPS-a, s koeficijentom provođenja topline od 0.035 W/m2K, što rezultira oznakom “F” u nazivu profila. Brtvljenje između krila i rama izvedeno je EPDM brtvama.

VANJSKO I UNUTRAŠNJE OTVARANJE

PREKINUTI TERMIČKI MOSTOVI

UGRAĐENI PROFILIRANI ŠTAPIĆI OD XPS-a

Feal Termo 85 VS i VP

Sistem TERMO 85 VS i VP dizajniran je za proizvodnju ulaznih vrata i sastoji se od sljedećih varijanti:

  • TERMO 85 VS s otvaranjem prema vani
  • TERMO 85 VS s otvaranjem prema unutra
  • TERMO 85 VP s otvaranjem prema unutra

TROSTRUKO OSTAKLJENJE

ODLIČNA IZOLACIJA

VRHUNSKA SIGURNOST I ZAŠTITA

Pogledajte neke od naših uspješnih projekata

Sistemi ostakljivanja
PVC i ALU sistemi
Pergola Tende
Ograde

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Pošaljite email

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.