Roletne

Roletne - proizvodnja i ugradnja

Roletne predstavljaju vrhunsko i moderno rješenje u domovima i poslovnim objektima. Njihova funkcionalnost čini ih neizostavnim dijelom savremenog interijera. Roletne se ističu pružanjem izvanredne ravnoteže između elegantnog stila i praktičnosti, omogućujući vam potpunu kontrolu nad svjetlošću i privatnosti.

Izrađujemo roletne po mjeri koje su prilagođeni vašim potrebama

Roletne po mjeri prilagođavaju svim dimenzijama prozora, pružajući vašem prostoru funkcionalnost, ali i estetski lijep izgled. Funkcionalnost roletni po mjeri odražava se u tome što pruža preciznu kontrolu svjetlosti, privatnosti i termalne izolacije.

Boje i dizajn roletni

Kada je riječ o roletnama nudimo izuzetan izbor boja i dizajna. Roletne se prilagođavaju vašim specifičnim zahtjevima, ukusu i stilu. Bez obzira na veličinu prozora ili posebne zahtjeve interijera, naše roletne prilagođavaju se kako bi postigle optimalnu ravnotežu između funkcionalnosti i estetike.

VariNova kutija

PVC kutija VariNova se primjenjuje u objektima novogradnje i starogradnje u kombinaciji s PVC, aluminijumskim i drvenim okvirima. Prilagođena situaciji ugradnje, kutija može biti otvorena prema unutrašnjosti prostorije ili prema dolje gornjem dijelu kutije. Drugim riječima, element je moguće ugraditi spolja ili iznutra.

Osim toga, PVC kutija ispunjava sve zahtjeve u vezi s toplotnom izolacijom prema propisima regulative i energetske uštede prema EnEV.

Vanjski i unutarnji dijelovi kutije, kao i priključni profili, su PVC profili s prazninama. Za boje po želji i prilagodbe kutije prozorima u boji drveta, dostupni su aluminijski i PVC dijelovi kutije. Svi PVC profili otporni su na sve vremenske uvjete, te se mogu u potpunosti reciklirati. Osim toga, ova vrsta kutije omogućava jednostavno prilagođavanje svim standardnim okvirima.

Postoje 4 vrste VariNova roletni:

G1 – (175/218)
G2 – (205/218)
G3 – (205/250)
G4 – (240/250)

Naši završeni projekti

Zaviri u kolekciju naših uspješnih projekata

Sistemi ostakljivanja
PVC i ALU sistemi
Pergola Tende
Ograde

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Popunite formu

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.