Roletne

Roletne - proizvodnja i ugradnja

Roletne su izuzetno popularne zbog svoje sposobnosti prilagodbe različitim potrebama i preferencijama korisnika. Njihova modularna priroda omogućava različite načine montaže i prilagodbe, što ih čini savršenim izborom za različite vrste prozora i vrata. Bilo da želite potpunu zatamnjenost prostorije ili samo blago filtriranje svjetlosti, roletne vam omogućuju da prilagodite intenzitet svjetlosti prema svojim željama i potrebama.

Pored svoje funkcionalnosti, roletne također pružaju i dodatnu izolaciju od buke i temperaturnih varijacija, čime doprinose udobnosti i energetskoj efikasnosti prostora. Njihova izdržljiva konstrukcija od materijala visoke kvalitete osigurava dugotrajnost i minimalnu potrebu za održavanjem. Sa širokim spektrom boja, dizajna i materijala dostupnih na tržištu, roletne su prilagodljiv i estetski privlačan dodatak svakom prostoru.

 

Dodatna prednost roletni je u njihovoj sposobnosti poboljšanja sigurnosti doma ili poslovnog prostora. Kada su spuštene, roletne pružaju dodatnu barijeru koja otežava neovlašten pristup prostoru, čineći ih atraktivnim izborom zaštite od provala i neželjenih uljeza. Osim toga, moderni modeli roletni mogu biti opremljeni pametnim funkcijama, poput daljinskog upravljanja ili automatskog programiranja, što dodatno poboljšava praktičnost i funkcionalnost ovog popularnog proizvoda.

Izrađujemo roletne po mjeri koje su prilagođeni vašim potrebama

Izrađujemo roletne po mjeri koje su prilagođene vašim potrebama

Naša specijalnost je izrada roletni po mjeri koje su savršeno prilagođene vašim potrebama i dimenzijama prozora. Bez obzira na veličinu ili oblik vaših prozora, naše roletne će se idealno uklopiti i pružiti vašem prostoru funkcionalnost koju tražite. Kada birate roletne po mjeri, imate mogućnost da odaberete materijale, boje i stilove koji najbolje odgovaraju vašem ukusu i estetskim preferencijama.

Naša pažljivo izrađena roletna po mjeri ne samo da pruža estetski lijep izgled vašem domu ili poslovnom prostoru, već također osigurava i visoku funkcionalnost. Precizna kontrola svjetlosti omogućava vam da prilagodite nivo osvjetljenja u prostoriji prema svojim željama, dok vam roletne pružaju i potrebnu privatnost. Osim toga, zahvaljujući termalnoj izolaciji koju pružaju, naše roletne po mjeri mogu pomoći u održavanju ugodne temperature u prostoriji tokom cijele godine.

Kada se odlučite za naše roletne po mjeri, možete biti sigurni da dobijate proizvod vrhunske kvalitete koji će zadovoljiti vaše potrebe i trajati dugi niz godina. Naš tim stručnjaka posvećen je vašem zadovoljstvu i osigurava da svaki komad roletni bude pažljivo izrađen i instaliran kako bi vam pružio maksimalnu korist i užitak.

Boje i dizajn roletni

Naša ponuda boja i dizajna za roletne pruža vam neograničene mogućnosti za prilagođavanje vašem prostoru. Bez obzira tražite li klasične ili moderne nijanse, nudimo širok spektar boja koje će se savršeno uklopiti u vaš interijer. Bilo da preferirate neutralne tonove koji se lako uklapaju ili živahne boje koje privlače pažnju, imamo opcije koje će zadovoljiti svaki ukus.

Naš tim stručnjaka pažljivo pristupa odabiru boja i dizajna kako bi osigurao da vaše roletne odražavaju vaš jedinstveni stil i estetske preferencije. Sa širokim spektrom opcija dostupnih za prilagođavanje, možete biti sigurni da će vaše roletne biti personalizirane prema vašim željama i potrebama. Bez obzira tražite li suptilnu eleganciju ili želite izraziti svoju kreativnost, naše roletne će vam omogućiti da postignete željeni izgled u svakoj prostoriji vašeg doma.

 

Ponosimo se što možemo ponuditi širok spektar boja i dizajna za vaše roletne, pružajući vam mogućnost da stvorite prostor koji odražava vaš jedinstveni stil. Bez obzira da li želite postići minimalistički izgled ili dodati malo boje i života svojim prozorima, naša raznolika paleta boja omogućava vam da ostvarite svoju viziju. Uz pažljivo odabrane boje i dizajn, vaše roletne postat će ne samo funkcionalan element, već i estetski privlačan dodatak vašem domu.

VariNova kutija

PVC kutija VariNova je inovativno rješenje koje se koristi u objektima novogradnje i starogradnje kako bi se postigla optimalna toplotna izolacija i energetska učinkovitost. Ova kutija se koristi u kombinaciji s PVC, aluminijumskim i drvenim okvirima prozora, pružajući fleksibilnost i prilagodljivost ugradnje prema specifičnim zahtjevima svakog prostora.

Jedna od ključnih karakteristika PVC kutije VariNova je njena prilagodljivost situaciji ugradnje. Kutija može biti otvorena prema unutrašnjosti prostorije ili prema gornjem dijelu kutije, što omogućava različite načine ugradnje – spolja ili iznutra. Ova fleksibilnost čini VariNova kutiju idealnim izborom za različite vrste objekata i arhitektonskih konfiguracija.

PVC kutija VariNova zadovoljava sve zahtjeve u vezi s toplotnom izolacijom prema propisima regulative i energetskom učinkovitošću prema EnEV standardima. Vanjski i unutarnji dijelovi kutije, kao i priključni profili, izrađeni su od PVC profila s prazninama, pružajući optimalnu izolaciju i energetsku efikasnost. Osim toga, kutija je dostupna u različitim bojama i prilagodbama kako bi se uklopila u estetiku i stil objekta.

VariNova kutija dolazi u 4 različite vrste, označene kao G1, G2, G3 i G4, s dimenzijama koje odgovaraju različitim potrebama i specifikacijama prozora. Bez obzira na odabrani model, PVC kutija VariNova nudi visokokvalitetnu toplotnu izolaciju, energetsku efikasnost i fleksibilnost u ugradnji, čineći je optimalnim izborom za moderne prozore i stambene ili poslovne objekte.

G1 – (175/218)
G2 – (205/218)
G3 – (205/250)
G4 – (240/250)

Naši završeni projekti

Zaviri u kolekciju naših uspješnih projekata

Naša kolekcija završenih projekata predstavlja priču o našoj stručnosti, posvećenosti i kreativnosti u oblikovanju prostora koji nadmašuju očekivanja naših klijenata. Svaki projekat u našoj galeriji donosi jedinstvenu priču i inspiraciju, od modernog dizajna koji ističu minimalističku eleganciju do klasičnih stilova koji oživljavaju tradiciju i šarm. Kroz naše uspješne projekte, ističemo se kao lideri u industriji, pružajući vrhunsku kvalitetu i inovativna rješenja koja transformišu svaki prostor u životni san naših klijenata.

Svaki projekat u našoj galeriji predstavlja ne samo tehničku izvrsnost već i pažljivo osmišljen dizajn koji odražava individualnost i jedinstvenost svakog klijenta. Bez obzira da li se radi o stambenim prostorima, poslovnim objektima ili javnim ustanovama, naša kolekcija završenih projekata pokazuje široku paletu stilova, materijala i tehnika koje koristimo kako bismo ostvarili vizije naših klijenata. Posjetite našu galeriju i otkrijte kako naši uspješni projekti inspirišu i oblikuju prostor u skladu sa najvišim standardima kvalitete i estetike.

Sistemi ostakljivanja
PVC i ALU sistemi
Pergola Tende
Ograde

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Popunite formu

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.