Sjenila i roletne

Sjenila i roletne - proizvodnja i ugradnja

Sjenila i rolete predstavljaju moderno i sofisticirano rješenje za mnoge domove i poslovne prostore. Ističu se svojom estetikom i visokom funkcionalnošću. Pružajući optimalnu ravnotežu između stila i praktičnosti, sjenila i rolete omogućuju preciznu kontrolu nad svjetlošću, privatnosti te termalnom izolacijom prostora. Osim što pružaju elegantan izgled unutar prostorije, sjenila i roletne prilagođavaju se potrebama i preferencijama korisnika.

Sjenila i roletne izrađuju se po mjeri

S posebnom pažnjom pristupamo izradi sjenila prema vašim individualnim zahtjevima koja odgovaraju vašem prostoru. Naša sjenila su izrazito elegantna, praktična, te vam omogućavaju potpunu kontrolu nad ambijentom u vašem domu ili poslovnom prostoru. Roletne također pridonose funkcionalnosti i stilu, pružajući dodatnu fleksibilnost u upravljanju svjetlošću i privatnošću.

Kvalitetni materijali, funkcionalnost i dekoracija

Našu ponudu sjenila i roletni po mjeri ne karakteriše samo kvaliteta, već i kvalitetni materijali koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Od laganih i prozračnih tkanina do modernih materijala visoke izdržljivosti, naša sjenila prilagođena su ne samo vašim estetskim preferencijama, već i funkcionalnim potrebama prostora.

Prednosti i kvalitete sjenila i roletni

Sjenilo ZIP screen je razapeto u vodilice po principu zatvarača. To osigurava optimalnu napetost i kod brzine vjetra do 120km/h. Maksimalna površina je 18 m2 te pritom širina i visina nesmiju prelaziti 6m.

Velike dimenzije screen zavjesa nude impresivan i praktičan dodatak prostorima, čak i u uvjetima jakog vjetra. Ova vrsta zavjesa pruža funkcionalnost, estetiku i otpornost na vremenske uvjete, čineći ih idealnim izborom za prostore koji zahtijevaju velike pokrivače prozora ili otvora.

Naši završeni projekti

Zaviri u kolekciju naših uspješnih projekata

Sistemi ostakljivanja
PVC i ALU sistemi
Pergola Tende
Ograde

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Popunite formu

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.