Staklene ograde

Staklene ograde po mjeri za balkon, terasu ili stubište

Staklene ograde za balkon, terasu ili stubište pružaju vam sigurnost i funkcionalnost, a istovremeno omogućavaju neometani pogled na okolinu. Naša kolekcija staklenih ograda nudi vam različite opcije, od jednostavnih i minimalističkih do dekorativnih i umjetničkih. Odaberite staklene ograde iz naše kolekcije i unesite modernost i eleganciju u svoj dom.

Staklene ograde

Zašto staklene ograde

Šta očekivati od staklenih ograda?

Za razliku od prošlosti, gdje su se ograde koristile kako bi se ljudi u potpunosti izolovali i zaštitili od ostatka svijeta, danas moderna arhitektura zahtijeva transparentnost i sigurnost.

Osobine staklenih ograda

Staklo svojom prozirnošću (ili različitim bojama) bez obzira što fizički ograničava prostor, vizualno stvara osjećaj otvorenosti i slobode. Svojim prisustvom ne dominira, vrši zadanu funkciju i čini prostor modernim. Kupcu se nudi širok izbor različitih stakala, sve prema osobnim preferencijama ili prostoriji.

Ni sigurnost same ograde nije upitna jer staklo procesom kaljenja i/ili laminiranja očvrsne, što ga čini neuporedivo jedinstvenim rješenjem za ograde.

Staklene ograde

Proizvodi staklenih ograda

Tipovi staklenih ograda - staklenih sistema

Stakla su kaljena ili laminirana, po potrebi mogu biti zatamnjena, matirana ili u različitim bojama. Strukturalne ograde se mogu primijeniti na većinu površina poput balkona, hodnika i stepeništa pa je ova opcija svakako popularna u modernom uređenju današnjice, a zasigurno će dominirati bez obzira na vremenski period.

Prednosti staklenih ograda

Prva stvar koja najviše dominira kod strukturalnih ograda jeste minimalistički pristup. Staklena ograda koja osim nosača u dnu, nema nikakvih drugih elemenata, čini ovu vrstu ograda najelegantnijim rješenjem za uređenje unutarnjih prostorija ili eksterijera. Vizualno se najbolje prilagođava svakoj okolini, nesmetano se uklapa u svaki stil i najviše se ističe svojom nenametljivom prirodom. U velikom broju slučajeva nije potrebno staklo ni bušiti. Strukturalne ograde mogu ponuditi više opcija poput rukohvata na gornjem dijelu stakla.

Naši završeni projekti

Zaviri u kolekciju naših uspješnih projekata

Sistemi ostakljivanja
PVC i ALU sistemi
Pergola Tende
Ograde

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Pošaljite email

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.