Sanitarne pregrade

Sanitarne pregrade za WC ili toalet

Sanitarne pregrade za WC ili toalet pružaju vam privatnost i higijenu u javnim i poslovnim prostorima. Naša kolekcija sanitarne opreme nudi vam različite opcije, od klasičnih do modernih i funkcionalnih. Pregrade su izrađene od kvalitetnih materijala, poput inoxa i stakla, što osigurava trajnost i izdržljivost. Naši stručnjaci će vam pomoći odabrati opciju koja najbolje odgovara vašim željama i potrebama, uzimajući u obzir stil i veličinu vašeg prostora

Šta su to sanitarne pregrade?

HPL Compact ploča napravljena je od specijalnih papira oplemenjenih fenolnom smolom, a dekori su oplemenjeni melaminskom smolom. Unutrašnji slojevi su crne boje, a spoljašnji su sa štampom, koja ujedno predstavlja i dekor ploče (standardne boje su BIJELA, IVORY BIJELA i SIVA, ali je moguće naručiti završni dekor u gotovo cjelokupnoj paleti boja, te raznim drvnim, kamenim i dizajnerskim dekorima).

Baglame

3 kom baglama od inoxa opciono sa ugrađenom oprugom za samozatvaranje u gornjoj baglami. Baglame su učvršćene na dovratni profil sa po 2 ili 3 vijka izrađena od inox-a.

Okov

Kugle od inoxa sa rozetama sa mehanizmom za zaključavanje iznutra, sa vidljivom šajbom koja prema vani pokazuje slobodno/zauzeto (crveno/zeleno), i trnom koji omogućuje otključavanje izvana u slučaju nužde, te sa pocinčanom ili inox WC-bravom.

Profili

Plastificirani ili eloxirani aluminijski profil za vrata, dovratnik, sadrži gumenu brtvu za neutralisanje zvuka pri zatvaranju vrata. Priključak na zid se izvodi sa plastificiranim aluminijskim „U“ profilom. Prednja (frontalna) strana pregrade sadrži jedan poseban, zaobljeni plastificirani aluminijski profil, koji je učvršćuje, po cijeloj dužini gornjeg ruba. U profili je dim. 16,5/25mm za sidrenje u zid na bočnim stranama a H-profili 40x40mm služi kao horizontalna ukruta.

Nogice

Izrađene od plastificiranih aluminijskih ili inox cijevi, sa mogućnošću podešavanja visine do 15 cm. Pričvrsne pločice nogica su izrađene sa 50 mm visokom zaštitnom rozetom iz polyamida ili su u potpunosti od inoxa. Standardna visina kabina je 201,5 cm ili 216,5 cm uključujući i nožice visine 15 cm. Vrata su od istog materijala debljine 13 mm, a standardna širina vrata iznosi 61 – 65 cm.

Naši završeni projekti

Pogledajte neke od naših uspješnih projekata!

Sistemi ostakljivanja
PVC i ALU sistemi
Pergola Tende
Ograde

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Popunite formu

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.