Sanitarne pregrade

Nosivi materijal

Sanitarne pregrade

HPL Compact ploča napravljena je od specijalnih papira oplemenjenih fenolnom smolom, a dekori su oplemenjeni melaminskom smolom. Unutrašnji slojevi su crne boje, a spoljašnji su sa štampom, koja ujedno predstavlja i dekor ploče (standardne boje su BIJELA, IVORY BIJELA i SIVA, ali je moguće naručiti završni dekor u gotovo cjelokupnoj paleti boja, te raznim drvnim, kamenim i dizajnerskim dekorima).

Profili

Plastificirani ili eloxirani aluminijski profil za vrata, dovratnik, sadrži gumenu brtvu za neutralisanje zvuka pri zatvaranju vrata. Priključak na zid se izvodi sa plastificiranim aluminijskim „U“ profilom. Prednja (frontalna) strana pregrade sadrži jedan poseban, zaobljeni plastificirani aluminijski profil, koji je učvršćuje, po cijeloj dužini gornjeg ruba. U profili je dim. 16,5/25mm za sidrenje u zid na bočnim stranama a H-profili 40x40mm služi kao horizontalna ukruta.

Okov

Kugle od inoxa sa rozetama sa mehanizmom za zaključavanje iznutra, sa vidljivom šajbom koja prema vani pokazuje slobodno/zauzeto (crveno/zeleno), i trnom koji omogućuje otključavanje izvana u slučaju nužde, te sa pocinčanom ili inox WC-bravom.

Baglame

3 kom baglama od inoxa opciono sa ugrađenom oprugom za samozatvaranje u gornjoj baglami. Baglame su učvršćene na dovratni profil sa po 2 ili 3 vijka izrađena od inox-a.

Nogice

Izrađene od plastificiranih aluminijskih ili inox cijevi, sa mogućnošću podešavanja visine do 15 cm. Pričvrsne pločice nogica su izrađene sa 50 mm visokom zaštitnom rozetom iz polyamida ili su u potpunosti od inoxa. Standardna visina kabina je 201,5 cm ili 216,5 cm uključujući i nožice visine 15 cm. Vrata su od istog materijala debljine 13 mm, a standardna širina vrata iznosi 61 – 65 cm.

Galerija

Galerija naših projekata