TERMO 65

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE FEAL TERMO 50 PROFIL

Dubina okvira: 65 mm
Dubina krila: 73 mm
Preklopljena veličina: 8 mm
Dubina punjenja: do 59mm
Poliamidne trake: 22 mm
Euro groove

Kada je u pitanju ALU stolarija, Feal TERMO profili će ispuniti sva vaša očekivanja. Dizajnirani su i proizvedeni da traju i pružaju odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju.

Opis

ALU Termo 65 standard

Termo 65 Standard je prozor od Feal Termo 65 ALU profila. Ima manje dimenzije profila uz zadržavanje većine karakteristika potrebnih za izradu kvalitetnog prozora. Namijenjen je za ugradnju kao prozor na vanjsku fasadu, jer ima dobra termoizolacijska svojstva.

Termo 65 je profil sa prekinutim toplotnim mostom, što znači da toplota ne izlazi iz zgrade kroz metalne površine profila, već se prenos toplote prekida izolacionim materijalom.

ALU stolarija može trajati dugi niz godina. Najvažnija stvar je otpornost na koroziju, tako da nemate problema sa neželjenim mrljama i neuglednim izgledom. Nakon vidljivog tehnološkog napretka i tehnoloških otkrića, današnja ALU stolarija pruža odličnu toplotnu izolaciju, što ranije nije bio slučaj. Neizostavni dio ovih profila je i zvučna izolacija, koji svojim komorama i zaptivkama osiguravaju sigurnost i privatnost na nivou. Čvrstoća materijala garantuje sigurnost i smanjuje rizik od provale ili većih oštećenja.

Drugi servisi i alati

Vaša preuzimanja

Boje i dizajan