You are currently viewing KÖMMERLING 76mm sistemi prozora i stambenih vrata

KÖMMERLING 76mm sistemi prozora i stambenih vrata

KÖMMERLING sistemi prozora i stambenih vrata su zaista na vrhunskom nivou kvalitete i pouzdanosti. Evo nekoliko ključnih informacija koje bi vam mogli pomoći da se odlučite za ove vrhunske sisteme!

KÖMMERLING PVC-U sistemi PVC prozora i stambenih vrata dostupni su u širokom spektru varijanti sistema sa različitim dubinama konstrukcije.

76mm PVC sistemi

Dvostruki i središnji sistem zaptivki od 76 mm idealni su za renoviranje i nove zgrade. Mala dubina konstrukcije i vitke linije profila pružaju najbolje prednosti za renoviranje.

Dvostruki sistem zaptivki
Sistem središnje zaptivke
Stambena vrata

Dvostruki sistem zaptivki

Dvostruki sistemi zaptivanja su opremljeni sa dva nivoa zaptivanja. Vanjski zaptivač je unutar noge okvira, unutrašnji unutar noge krila.

Sistem središnje zaptivke

Pored spoljašnjeg i unutrašnjeg zaptivača, centralni sistemi zaptivača su takođe opremljeni trećim, centralnim nivoom zaptivanja. To doprinosi poboljšanim vrijednostima toplinske i zvučne izolacije.

Stambena vrata

KÖMMERLING sistemi stambenih vrata dolaze u verzijama otvaranja prema unutra i prema van. Osim teksturiranog zastakljivanja, elementi dizajna mogu biti i u obliku montažnih panela i modernih međukrilnih panela za stambena vrata.

Bumerang d.o.o je firma koja se bavi proizvodnjom i montažom ALU i PVC stolarije. Ukoliko trebate više informacija kontaktirajte nas na broj telefona: +387 61 959 786

bumerang partneri