PVC sistemi vrata

Kömmerling PVC vrata

PVC sistemi vrata Premium kvalitete su izvrsno rješenje za vaš dom ili poslovni prostor. Ovaj sistem je otporan na vanjske uvjete, dugotrajan i lako se održava, što znači da nećete morati trošiti puno vremena i novca na održavanj. Kada se kombinira s modernim dizajnom, PVC sistemi vrata mogu pružiti estetski privlačan izgled vašem prostoru.

PVC sistemi vrata

KÖMMERLING 88 mm sistemi vrata

KÖMMERLING 88 mm sistemi vrata predstavljaju visokokvalitetna, energetski učinkovita i izdržljiva vrata koja pružaju visoku razinu sigurnosti i zaštite. Osim toga, KÖMMERLING 88 mm sistemi vrata nude i veliki izbor stilova, boja i završnih obrada kako bi se lako uklopili u bilo koji dizajn interijera ili eksterijera. Uz svoje brojne prednosti, KÖMMERLING 88 mm sistemi vrata predstavljaju pametan izbor za bilo koji projekt gdje je potrebna visok nivo kvalitete i funkcionalnosti.

Otvaranje unutra

Otvaranje vani

AluClip otvaranje unutra

AluClip otvaranje vani

PVC sistemi vrata

KÖMMERLING 76 mm sistemi vrata

KÖMMERLING 76 mm sistemi vrata su izuzetno kvalitetni i trajni sistemi. Imaju visok stepenj izolacije što znači da ćete uštedjeti energiju i novac na računima za grijanje i hlađenje. S obzirom na širinu od 76 mm, ova vrata su otpornija na provalu i bolje prigušuju zvuk, što će vam pružiti više sigurnosti i privatnosti.

Otvaranje unutra

AluClip otvaranje unutra

Otvaranje vani

AluClip otvaranje vani

AluClip Zero otvaranje unutra

Katalog vrata

U ovom katalogu možete pronaći opširan prikaz naših proizvoda, uključujući primjere, detalje i osobine naših profila. Naši profili su prikazani u različitim veličinama, oblicima i materijalima kako bi zadovoljili potrebe različitih projekata. Ovaj katalog je vrijedan resurs za arhitekte, inženjere, građevinske stručnjake i druge zainteresirane osobe koji žele saznati više o našim profilima i kako ih mogu koristiti u svojim projektima. Preuzimanjem ovog kataloga, imat ćete sve potrebne informacije na jednom mjestu.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Pošaljite email

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.