You are currently viewing KÖMMERLING 88mm sistemi prozora i stambenih vrata

KÖMMERLING 88mm sistemi prozora i stambenih vrata

KÖMMERLING sistemi prozora i stambenih vrata su zaista na vrhunskom nivou kvalitete i pouzdanosti. Evo nekoliko ključnih informacija koje bi vam mogli pomoći da se odlučite za ove vrhunske sisteme!

KÖMMERLING PVC-U sistemi PVC prozora i stambenih vrata dostupni su u širokom spektru varijanti sistema sa različitim dubinama konstrukcije.

88mm PVC sistemi

Sistem centralnog zaptivanja KÖMMERLING 88 je razvijen posebno za nove zgrade. Ovaj sistem od kraja do kraja za prozore i stambena vrata je savršeno rješenje za sve zahtjeve toplinske izolacije, uključujući standard pasivne kuće.

kommerling sistemi pvc prozora
KÖMMERLING 88 središnja brtva
kommerling sistemi pvc prozora
KÖMMERLING 88 Stambena vrata
kommerling sistemi pvc prozora
KÖMMERLING 88 Dvostruka brtva

KÖMMERLING 88 središnja brtva

To je vrhunski prozor za novu eru: KÖMMERLING 88. Postavlja trend u termoizolaciji. Dizajnerski usmjereni prema naprijed. Pionir u kvaliteti i sigurnosti. I revolucionarne individualnosti zahvaljujući svojoj modularnosti i inovativnim tehnologijama za nadogradnju.

KÖMMERLING 88 Stambena vrata

Dizajnirajte svoja stambena vrata prema vašim željama. KÖMMERLING 88 nudi različite stilove otvaranja, drvene strukture, jednobojne i metalik boje, aluminijske poklopce i funkcionalna/ukrasna stakla, panele vrata i dodatne dijelove.

KÖMMERLING 88 Dvostruka brtva

KÖMMERLING 88 dvostruki sistem zaptivanja objedinjuje sve prednosti modernih prozora. Moderan i atraktivan dizajn u kombinaciji sa dubinom konstrukcije od 88 mm osigurava savršenu vizualnu privlačnost prozora, kako zatvorenih tako i otvorenih.

Bumerang d.o.o je firma koja se bavi proizvodnjom i montažom ALU i PVC stolarije. Ukoliko trebate više informacija kontaktirajte nas na broj telefona: +387 61 959 786

feal, koemmerling, profine, winkhaus
Partneri Bumerang d.o.o firme