Kvalitet KÖMMERLING PVC sistema

Već 120 godina ime KÖMMERLING stoji za najviši nivo kvaliteta proizvoda. To je potvrđeno još 1995. godine već tekućim revizijama certificiranja u skladu s ISO 9001. KÖMMERLING je tako bio jedan od prvih proizvođača ljepila i brtvila koji su certificirani u skladu s interno priznatim standardom upravljanja kvalitetom. Kao posljedica naše sve veće međunarodne orijentacije, postali smo član „Američkog društva za kvalitet“ (ASQ) 1998.

Ovjereni procesi

Kako bi se osigurao holistički pristup kvaliteti, kompletni sustav upravljanja certificiran je 2005. Od tada je KÖMMERLING jedan od rijetkih svjetskih proizvođača ljepila i brtvila koji ispunjava sve zahtjeve standarda u pogledu upravljanja kvalitetom (ISO 9001: 2015), upravljanje okolišem (ISO 14001: 2015), upravljanje zaštitom zdravlja i zdravljem (ISO 45001: 2018) i upravljanje energijom (ISO 50001: 2018). Nadalje, sistem upravljanja proširen je tako da uključuje dijelove automobilskih standarda IATF 16949 i VDA 6.3 koji su korisni za proizvođača serije.

Pokrenuta filozofijom zasnovanom na partnerima, kompanija je nastavila svoj napredak – zajedno sa svojim partnerima. Nije ni čudo što su mnogi kupci ostali vjerni KÖMMERLING-u više od pedeset godina. Grade se na vrijednostima poput čvrstoće, pouzdanosti i iskustva. Njegove preduzetničke aktivnosti okrenute budućnosti čine osnovu zajedničkog uspjeha. KÖMMERLING pruža i sve što je potrebno za dobro poslovanje u budućnosti. U to se možete pouzdati.

Kao krajnji ponuđač, KÖMMERLING predstavlja široku paletu sistema prozora i roletni, što je jasan presek konkurencije. Naš široko raznolik asortiman sistema takođe pruža osnovu za kreativna rešenja posebno prilagođena sasvim individualnim potrebama.

Bilo da su prozorski zidovi od poda do stropa, poligonalni dodaci, fasadne izbočine ili erkeri s prepoznatljivim karakteristikama i uglovima, KÖMMERLING sistemi su vaš ključ za gotovo neiscrpni potencijal dizajna.

Pored toga, marka KÖMMERLING vodeći je proizvođač PVC-U ploča za najrazličitije primjene. Ova linija kvalitetnih proizvoda koji se prodaju širom svijeta čini jaku cjelinu u profine grupi. Asortiman je zaokružen prilagođenim sistemima profila za sektor poluproizvoda.

Brend pridaje veliku važnost sistemskom razmišljanju. KÖMMERLING kvaliteta ne znači samo usklađeno jedinstvo asortimana proizvoda, već i nadzor svih faza proizvoda, bilo da je riječ o istraživanju i razvoju, proizvodnji, namjeni ili ekološkoj reciklaži.

Uz povjerenje, otvorenost i transparentnost, marka KÖMMERLING se suočava sa izazovima budućnosti i više puta potvrđuje rang kao jedan od vodećih brendova za PVC-U prozorskih profila.