PremiDoor 88 Standard

Sa PremiDoor 88 dobijate potpuno redizajnirana podizna i klizna vrata. Uz maksimalnu udobnost pri otvaranju i zatvaranju, sa odličnim vrijednostima izolacije i sa arhitektonski elegantnom estetikom. Zaštita od kiše, vjetra i zvučna izolacija – i ovdje PremiDoor 88 uvjerava izvanrednim svojstvima. Sistem PremiDoor 88 ima novu tehnologiju zaptivanja u kojoj tri nivoa savršeno rade zajedno.

Trend u arhitekturi se nastavlja: želja za sve većim, nepodijeljenim staklenim površinama i više otvorenosti. Istovremeno, važno je poštovati stroge zahtjeve za uštedu energije. Kako bi ispunio oba zahtjeva, PremiDoor 88 Lux se sastoji od inovativnog profila od 88 mm.Ovaj profilni sistem karakterizira velika dubina konstrukcije, koja omogućava visoku stabilnost i odlične izolacijske vrijednosti kao i širok raspon ostakljenja do 56 mm pomoću specijalnog specijalnog stakla.

Prednosti PremiDoor 88 sistema:

Ne zahtijevaju puno održavanja
Imaju dug životni vek
Velika izdržljivost
Odlična zvučna izolacija
Sigurnost
Odlična izolacija
Dobra ventilacija
Visoka ekološka kompatibilnost
Po narudžbi

Opis

Osim oblika i veličine, boje i izgled materijala igraju osnovnu ulogu. PremiDoor 88 vam nudi sve mogućnosti dizajna za optimalnu realizaciju vaših arhitektonskih ideja. Spektar se kreće od klasične bijele do foliranja u drvenom dekoru, jednobojnih i metalik boja do proCoverTec tehnologije plastifikacije. Otkrijte fleksibilnost vaših kombinacija i pravu kombinaciju boja za vaš dom.

Sistem je primjer i sa ekološke tačke gledišta: Brend KOMMERLING je prvi veliki proizvođač profila u svijetu koji koristi samo PVC bez olova sa “zelenim” stabilizatorima na bazi kalcija i cinka u plastici prozora pored materijala za reciklažu. Ovo korisniku KOMMERLING proizvoda daje sigurnost da se ponaša na ekološki prihvatljiv način.

Visoka stabilnost profila za nadzemne elemente do 2,90 m.
Izvanredan koeficijent prolaza toplote Uf – srednja vrednost = 1,3 W / (m²K).
Prijelaz bez barijera iznutra prema van – visokoizolirajući WPC prag.
Sigurno rukovanje, visoka udobnost rada, izuzetno lako otvaranje i zatvaranje.
Tri nivoa zaptivanja osiguravaju optimalnu zaštitu od vjetra, buke i kiše.
Svi plastični profili izrađeni su isključivo od materijala sa kalcijum/cink stabilizatorima bez olova.

Drugi servisi i alati

Vaša preuzimanja

Boje i dizajan