VariNova kutija za proširenje

Postoje 4 vrste VariNova žaluzina po sekciji:

G1 – (175/218)
G2 – (205/218)
G3 – (205/250)
G4 – (240/250)

Kompaktan dizajn.
Vlaga se bezbedno odvodi napolje preko drenažne kosine.
Širok izbor dekoracija.
Mreže protiv insekata mogu se lako instalirati i naknadno ugraditi.
Može se malterisati spolja i iznutra.
Pregled je moguć sa vanjske i donje strane.
Niski troškovi održavanja i čišćenja.
Otporna bela površina pogodna za plastične prozore.
U skladu sa zahtjevima i propisima za uštedu energije.
U proizvodnji svih PVC profila, umjesto olova koriste se ekološki stabilizatori kalcij/cink.

Opis

VariNova nudi veliku prednost sa zaštitom od insekata, koja se može naknadno ugraditi u bilo koje vrijeme bez daljnjih promjena na kutiji. Revizija je moguća na licu mjesta kako iznutra tako i sa dna kutije. Osim toga, VariNova vam nudi jednostavnu prilagodbu svim komercijalno dostupnim okvirima i omogućava lako pričvršćivanje bočica na poklopac.

PVC kutija VariNova se koristi u novogradnji i starim objektima u kombinaciji sa PVC, aluminijumskim i drvenim ramovima. Prilagođen situaciji ugradnje, kutija se može otvoriti u unutrašnjost prostorije ili sa gornjim dijelom kutije okrenutim prema dolje. Stoga se element može malterisati izvana ili iznutra.

Osim toga, PVC kutija doprinosi proračunu u svim instalacijskim situacijama u novim i starim zgradama i ispunjava sve zahtjeve za toplinsku izolaciju u skladu sa EnEV pravilnikom i pravilnikom o uštedi energije.

Spoljni i unutrašnji delovi kutije kao i spojni profili su PVC profili šuplje komore. Osim prilagođavanja kutija prozorima u boji drvenog dekora, aluminijski i PVC dijelovi kutije dostupni su po želji boja. Svi PVC profili imaju odličnu svjetlosnu i vremensku postojanost, tj. H. otporni su na sve vremenske uslove i mogu se u potpunosti reciklirati.

Drugi servisi i alati

Vaša preuzimanja

Boje i dizajan