PremiDoor 76 Standard

Ispunite svoj san o životnom prostoru ispunjenom svjetlošću. Inovativne podizno-klizne stijene PremiDoor 76 mogu se izvesti s širinom elemenata do 6,5 i visinom 2,6 m. Bilo da se radi o zelenom vrtu ili urbanom krajoliku, PremiDoor 76 unosi vanjski svijet u vaš životni prostor zahvaljujući velikim ostakljenim površinama. Ovaj moderni sustav bez barijera dodatno je oplemenjen krajnjom lakoćom korištenja i izvrsnim izolacijskim svojstvima. Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, PremiDoor 76 je idealan izbor: nova razina slobode u vašem domu.

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Zahvaljujući 5-komornom dizajnu na svim razinama i maloj ugradbenoj dubini od samo 179 mm, PremiDoor 76 je idealan izbor za projekte renoviranja. Moguće je ostakljenje do 50 mm. ‘Vitki’ profili – 65 mm okvir, 100 mm krilo, 103 mm središnja prečka – osiguravaju maksimalan ulaz svjetlosti. Već u standardnoj izvedbi sustav postiže Uf vrijednost od 1.4 W/(m²K), među najboljima za podizno-klizne stijene uopće. Standardna izvedba također uključuje i prag bez barijere. Sustav je dizajniran kao jednostavna, cjenovno prihvatljiva solucija za vašu potpunu sigurnost – protuprovalna otpornost je u klasi RC2. PremiDoor 76 je, osim klasične bijele, dostupan u širokom rasponu boja, površinskih obrada i dekora drveta, i to u varijantama bijelo unutra, boja izvana ili u boji s obje strane.

Sustav je vrhunski i s ekološke točke gledišta – KÖMMERLING je prvi veliki proizvođač PVC profila u svijetu koji je u potpunosti prešao na reciklabilne i bezolovne materijale. Tako se u svim procesima koriste isključivo “zeleni”, Ca-Zn (kalcij-cink) stabilizatori, što je još jedan pokazatelj da KÖMMERLING, ali i kupci naših proizvoda, aktivno sudjeluje u očuvanju okoliša.