PremiDoor 76 Standard

Ispunite svoj san o svijetlom životnom prostoru. Inovativne podizne i klizne pregrade PremiDoor 76 mogu se proizvesti do širine elementa od 6,5 i visine od 2,6 m. Bilo da se radi o zelenom vrtu ili urbanom pejzažu, PremiDoor 76 donosi vanjski svijet u vaš životni prostor zahvaljujući velikim staklenim površinama. Ovaj moderan sistem bez barijera dodatno je poboljšan izuzetnom lakoćom upotrebe i odličnim izolacijskim svojstvima. Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, PremiDoor 76 je idealan izbor: novi nivo slobode u vašem domu.

Neke prednosti PremiDoor 76 Standard sistema:

Ne zahtijevaju puno održavanja
Imaju dug životni vek
Velika izdržljivost
Odlična zvučna izolacija
Sigurnost
Odlična izolacija
Dobra ventilacija
Visoka ekološka kompatibilnost
Po narudžbi

Opis

Zahvaljujući dizajnu sa 5 komora na svim nivoima i maloj dubini ugradnje od samo 179 mm, PremiDoor 76 je idealan izbor za projekte renoviranja. Moguće je zastakljivanje do 50 mm. “Slim” profili – 65 mm okvir, 100 mm krilo, 103 mm središnja šipka – osiguravaju maksimalan upad svjetlosti. Čak iu standardnoj verziji, sistem postiže Uf vrijednost od 1,4 W/(m²K), jednu od najboljih za podizanje i klizanje kamena općenito. Standardna verzija također uključuje prag bez barijere. Sistem je dizajniran kao jednostavno, isplativo rješenje za vašu potpunu sigurnost – otpornost na provalu je u RC2 klasi. Pored klasične bijele, PremiDoor 76 dostupan je u velikom broju boja, površinskih tretmana i drvenih dekora, u varijantama bijelim iznutra, obojenim izvana ili obostrano obojenim.

Sistem je odličan i sa ekološke tačke gledišta – KÖMMERLING je prvi veliki proizvođač PVC profila na svetu koji je u potpunosti prešao na materijale koji se mogu reciklirati i bez olova. U svim procesima koriste se samo “zeleni” Ca-Zn (kalcijum-cink) stabilizatori, što je još jedan pokazatelj da su KÖMMERLING, kao i kupci naših proizvoda, aktivno uključeni u zaštitu životne sredine.

Drugi servisi i alati

Vaša preuzimanja

Boje i dizajan