VariNova vanjska kutija

Izgradnja zgrade je investicija u budućnost i stoga treba dobro planirati. Da biste mogli nesmetano uživati ​​u svom domu, morate unaprijed znati svoju želju za udobnošću, individualnom udobnošću i u planiranje uključiti najveću moguću sigurnost. Ovo uključuje ugradnju PVC roletni.

Kutija za roletne ima površinu otpornu na vremenske uslove, savršeno se uklapa sa plastičnim prozorima i takođe povećava toplotnu izolaciju prozora.

RolaPlus kutija je savršeno pripremljena za sve situacije ugradnje. Bez obzira da li se radi o jednoslojnoj izolaciji, višeslojnoj izolaciji ili zidnoj izolaciji objekta sa vanjske strane. Kutija se može montirati direktno na prozor ili zasebno direktno na fasadu. Zbog mogućnosti vertikalne ugradnje kutije, koja se ugrađuje gotovo nevidljivo, element se može optimalno integrirati u novu zgradu. Prilikom renoviranja zgrade, kutija se lako može naknadno ugraditi.

Opis

Posebno noću ćete osjetiti poboljšanje toplinske izolacije spuštanjem roletni. Zbog noćnog smanjenja grijanja i niskih vanjskih temperatura može doći do kondenzacije čak i na dobro izoliranim plastičnim prozorima. Za to vrijeme posebno je postignuto poboljšanje toplinske izolacije od oko 25 posto na osnovu spuštenih žaluzina.

Neosjetljiva površina koja odgovara plastičnim prozorima.
Tehnički zreo sistem sa šarkama i lako dostupnim poklopcem za pregled.
Niski troškovi održavanja i čišćenja.
toplotna izolacija.
zvučna izolacija.
Prozor se može sigurno pričvrstiti za nadvratnik.
Vertikalni vanjski dio koji će biti obložen malterom.
Brza montaža u radionici ili na licu mjesta.
Čvrsti PVC bez olova u plastičnom profilu, stabiliziran ekološki prihvatljivim kalcijum-cinkom.

Drugi servisi i alati

Vaša preuzimanja

Boje i dizajan