PVC sistemi

KÖMMERLING – više od prozora

PVC je danas najuspješniji materijal za konstrukciju prozora a udio na tržištu konstantno raste. Kod gradnje stanova udio je 60 %, a kod starogradnje se čak sedam od deset prozora sastoji od PVC-a.

KÖMMERLING nudi veliki broj prozorskih sistema, koji sa različitim veličinama okvira i krila, konstrukcijama prečki ispunjavaju sve želje. Unutrašnje prozorske daske, sigurnosne roletne i kapci za prozore, PVC-ploče za područje gradnje npr. ispune za vrata, fasadni sistemi i sistemi balkonskih i vrtnih ograda zaokružuju taj program.

Savršeno okruženje

Ekonomičnost, dizajn, funkcija, fizika izgradnje, zaštita okoline kao i odgovorna ophodnja sa resursima kod KÖMMERLING-a ispunjavaju najviše zahtjeve i uspješno se spajaju sa znanjem proizvođača prozora.

Sa povjerenjem, otvorenošću i transparentnošću, sa markom KÖMMERLING susrećemo se sa izazovima budućnosti i uvijek nanovo opravdavamo našu poziciju vodeće marke za PVC-prozorske profile.

Inovativna tehnologija i vrhunski dizajn vrata

PVC i aluminijske ploče od kojih su napravljeni paneli za ulazna vrata rezultat su najnovije tehnologije i najboljih materijala. Lijepa, zanimljiva i neobična ulazna vrata naša su stručnost. Uvijek smo u skladu sa svjetskim trendovima i bez problema se prilagođavamo Vašim zahtjevima.

Naši projekti

Završeni projekti

Sistemi ostakljivanja

PVC i ALU sistemi