PremiDoor 76 AluClip

Podizno-klizni sistem sa aluminijumskim poklopcima kombinuje prednosti oba materijala u jednom konstrukcijskom elementu. Sa vanjske strane, aluminijumska obloga omogućava gotovo neograničene mogućnosti dizajna boja, dok PVC profil sa unutrašnje strane osigurava lakoću održavanja, preciznost dimenzija i pouzdanu funkcionalnost.

Ispunite svoj san o svetlom životnom prostoru. Inovativne podizne i klizne pregrade PremiDoor 76 mogu se proizvesti do širine elementa od 6,0 ​​i visine od 2,4 m. Bilo da se radi o zelenom vrtu ili urbanom pejzažu, PremiDoor 76 AluClip unosi vanjski svijet u vaš životni prostor zahvaljujući velikim staklenim površinama. Ovaj moderan sistem bez barijera dodatno je poboljšan izuzetnom lakoćom upotrebe i odličnim izolacijskim svojstvima. Bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, PremiDoor 76 AluClip je idealan izbor: novi nivo slobode u vašem domu.

Neke prednosti PremiDoor 76 AluClip sistema:

Ne zahtijevaju puno održavanja
Imaju dug životni vek
Velika izdržljivost
Odlična zvučna izolacija
Sigurnost
Odlična izolacija
Dobra ventilacija
Visoka ekološka kompatibilnost
Po narudžbi

Opis

Zahvaljujući dizajnu sa 5 komora na svim nivoima i maloj dubini ugradnje od samo 189,5 mm, PremiDoor 76 je idealan izbor za projekte renoviranja. Moguće je zastakljivanje do 50 mm. Optički “tanki” profili osiguravaju maksimalan upad svjetlosti. Čak iu standardnoj verziji, sistem postiže Uf vrijednost od 1,4 W/(m²K), jednu od najboljih za podizanje i klizanje kamena općenito. Standardna verzija također uključuje prag bez barijere. Sistem je dizajniran kao jednostavno, isplativo rješenje za vašu potpunu sigurnost – otpornost na provalu je u RC2 klasi.
Sistem je odličan i sa ekološke tačke gledišta – KÖMMERLING je prvi veliki proizvođač PVC profila na svetu koji je u potpunosti prešao na materijale koji se mogu reciklirati i bez olova. U svim procesima koriste se samo “zeleni” Ca-Zn (kalcijum-cink) stabilizatori, što je još jedan pokazatelj da su KÖMMERLING, kao i kupci naših proizvoda, aktivno uključeni u zaštitu životne sredine.

Drugi servisi i alati

Vaša preuzimanja

Boje i dizajan