You are currently viewing Prednosti KÖMMERLING 76 REGEL air sistema

Prednosti KÖMMERLING 76 REGEL air sistema

KÖMMERLING PVC sistemi važe za jedne od najboljih sistema na svijetu. Kvaliteta i način izrade kroz godine postojanja i unapređivanja postali su glavni adut KÖMMERLING PVC sistema.

I ovoga puta ćemo govoriti o KÖMMERLING proizvodu. Govorit ćemo o tome koje prednosti KÖMMERLING 76 REGEL air sistem donosi.

Šta je KÖMMERLING 76 REGEL air sistem?

KÖMMERLING 76 REGEL air sistem je poseban po tome što za razliku od ostalih sistema omogućava svjež zrak. Ovo je veoma bitno kad se radi o stambenim prostorima kao što su kuće i vikendice.

U ovim slučajevima se uz pomoć ozrake sistema KÖMMERLING 76 REGEL air možete osigurati svjež zraku prostou u kom boravite. Ozraka sistema KÖMMERLING Lüftungssystem je idealno riješenje, da imate zdravu sobnu klimu i kod zatvorenih prozora.

Saznajte više o proizvodu OVDJE.

KÖMMERLING 76 REGEL air sistem

Na koji način funkcioniše ovaj sistem?

KÖMMERLING 76 REGEL air funcionira na osnovu dvije faze regulisanja pritiska zraka za zdravu klimu prostorije. KÖMMERLING 76 REGEL air ozraka ima inovativnu povratnu oprugu i radi bez struje. Može se na prozor postaviti vertikalno i horiznotalno. Tako sa jedne strane osigurava ravnoteža u potrošnji energije, a sa druge strane ne štetite fasadu, što je u okviru zaštite objekta. KÖMMERLING 76 REGEL air nudi vam riješenje za ozraku, koja se brine o uređenoj izmjeni zraka, automatska je iako nema aktivnog provjetravanja.

Prednosti porizvoda

  • Ujednačena izmjena zraka.
  • Smanjuje visoku vlažnost zraka i rizik od nastanka plijesni. Lako se nadograđuje.
  • Ne vidi se s vana, niti iznutra kada su prozori zatvoreni, jer je intregrisano u falc rama.
  • Lako za odžavanje.
  • Ispitana izolacija zvuka do 43 dB (SSK 4).
  • Gustoća padavina i prolaz zraka prema DIN- i EU- normama.
  • Provjetravanja prema DIN 1946-6.

Saznajte više o proizvodu OVDJE.

KÖMMERLING 76 REGEL air sistem

Bumerang PVC sistemi

PVC je danas najuspješniji materijal za konstrukciju prozora a udio na tržištu konstantno raste. Kod gradnje stanova udio je 60 %, a kod starogradnje se čak sedam od deset prozora sastoji od PVC-a.

Pogledajte kompletan asortiman PVC stolarije OVDJE.

Posjetite našu web stranicu gdje možete pronaći sve relevantne informacije o našim proizvodima, ponudi i uslugama. Za sve kontakt informacije kliknite na KONTAKT.