You are currently viewing Kvalitet KÖMMERLING PVC sistema

Kvalitet KÖMMERLING PVC sistema

KÖMMERLING posjeduje sisteme prozora i vrata koji već zadovoljava buduće zahtijeve. On pruža maksimalnu sigurnost za budućnost.
Ovaj ultra moderan sistem prozora i vrata je takođe napravljen tako da udovolji standardima kvaliteta.

KÖMMERLING 88 sistem prozora

KÖMMERLING 88 sistem dvostrukog zaptivanja kombinira sve prednosti modernih prozora. Moderan i atraktivan dizajn u kombinaciji s dubinom konstrukcije od 88 mm osigurava savršenu vizualnu privlačnost prozora, kako zatvorenih tako i otvorenih. Prozor s dvostrukom brtvom. KÖMMERLING 88 ispunjava sve važeće standarde u pogledu zaštite okoliša, građevinske fizike i toplinske i energetske izolacije. Ovaj sistem prozora opremljen je sa šest do sedam komora, modernim trostrukim ostakljenjem ili posebnim prozorskim staklima debljine do 58 mm.

Jednostavno rukovanje čini instalaciju brzom i lakom. Stoga zamjena starih kućnih prozora s novom dvostrukom brtvom KÖMMERLING 88 nije problem. Ovaj sistem je takođe pogodan za niskoenergetske kuće. Čak i u standardnoj verziji, ovaj sistem obećava koeficijent prolaska toplote od Uf 1,1 W (m²K). Vrijednost se može poboljšati na 1,0 W (m²K) pomoću umetaka. Iskusite povećanje sigurnosti, kvaliteta života i toplotne i zvučne izolacije sa ovim sistemom.

Naš proizvod je dostupan u svim zamislivim oblicima, bojama i veličinama. Čak i ofset ili dizajnerska krila nisu problem. Dostavljamo vaš proizvod u potrebnoj površini i boji. Moguć je i drugačiji pogled između i iznutra. Na primjer, možete imati prozore kuće s modernim aluminijumskim izgledom izvana i klasičnim bijelim iznutra.

Vaš specijalni proizvođač prozora KÖMMERLING rado će vas savjetovati o vašim mogućnostima. Koristite našu specijalističku pretragu kompanije i besplatno dobiti pojedinačnu ponudu. I završna napomena na temu zaštite okoliša. Nisu samo uštede energije one koje nam pomažu u zaštiti okoliša našim proizvodima. Prvi smo proizvođač na svijetu koji koristi reciklirane materijale i PVC bez olova. Ovo podvlači našu tvrdnju da želimo učiniti nešto dobro za okoliš.

KÖMMERLING 76 sistem prozora

KÖMMERLING 76 sistem dvostrukog brtvljenja nudi sve prednosti koje vam mogu pružiti moderni prozori. Ovaj sistem dvostrukih zaptivki sa pet komora i dubinom konstrukcije od 76 mm nudi fascinantnu kombinaciju modernog dizajna i savršenih proporcija profila. Bilo da je riječ o funkciji, strukturnim svojstvima, izolacijskim vrijednostima, zaštiti okoliša ili očuvanju vrijednosti, ona ispunjava zahtjeve i danas, a prije svega sutra.

Sistem dvostrukih zaptivki KÖMMERLING 76 toliko je inovativan dizajn da može uzeti moderna trostruka ili posebna funkcionalna ostakljenja sa staklima debljine do 50 mm. Zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji pričvršćivanja, profesionalna instalacija je brza, čista i bez napora. Zamjena starih prozora novim modernim sistemima dvostrukih brtvi KÖMMERLING 76 ne može biti lakša.

PremiPlan Plus

Ovaj sistem pragova se također temelji na standardnom pragu. Korištenjem posebnih dodatnih dijelova i profila kreveta od strukturnog materijala, prag se ugrađuje na tlo od nula milimetara s unutarnje i vanjske strane. Spojni kutovi obloženi EVALON-om i priključne ploče od nehrđajućeg čelika, posebno dizajnirane za sistem, omogućavaju profesionalno povezivanje fleksibilnih hidroizolacionih ploča i ugradnju vodenih kanala.

Paralelno uvlačiva podna brtva glavna je komponenta koncepta višestepenog i kontinuiranog brtvljenja koji postiže maksimalne rezultate pomoću posebno razvijenih strukturiranih dijelova. Modularni dizajn sistema omogućava efikasnu proizvodnju i ugradnju.