You are currently viewing Inovativni KÖMMERLING 76 REGEL-air 76 sa dvostrukom brtvom

Inovativni KÖMMERLING 76 REGEL-air 76 sa dvostrukom brtvom

Postoji veliki broj slučajeva u kojima su konvencionalne metode ventilacije neadekvatne, npr. kada niste kod kuće. Ovo se također odnosi na vikendice i kuće za odmor. Ovde KÖMMERLING ventilacioni sistem REGEL-air 76 obezbeđuje svež vazduh – takođe bez aktivne ventilacije. KÖMMERLING ventilacioni sistem je savršeno rešenje za zdravu unutrašnju klimu u svakom trenutku, čak i kada su prozori zatvoreni.

Iz tog razloga je važno da se postigne zdrava ravnoteža između razumnog ponašanja ventilacije i minimalnog gubitka topline. Time se, s jedne strane, čuva održiva potrošnja energije, as druge, integritet građevinskog materijala koji bi inače patio od utjecaja vlage.

REGEL-air 76 iz KÖMMERLING-a je vaše ventilacijsko rješenje za regulirano dovod svježeg zraka – i to potpuno automatizirano, čak i bez aktivne ventilacije.

KÖMMERLING 76 double seal REGEL-air

Opremljen dvostepenim regulatorom pritiska vetra, REGEL-air 76 doprinosi zdravoj životnoj klimi i lako se čisti. Novi REGEL-air 76 ventilator ima inovativnu povratnu oprugu i ne treba mu napajanje. Može se ugraditi horizontalno ili okomito u prozor. Time se, s jedne strane, čuva održiva potrošnja energije, as druge, integritet građevinskog materijala koji bi inače patio od utjecaja vlage. REGEL-air 76 iz KÖMMERLING-a je vaše ventilacijsko rješenje koje osigurava ravnomjeran dotok svježeg zraka.

Tehničke specifikacije i karakteristike

  • Konstantno, ravnomerno snabdevanje svežim vazduhom.
  • Minimizira visoku vlažnost zraka i rizik od plijesni.
  • Jednostavna naknadna oprema.
  • Integrisan u vanjski ram okvira, tako nevidljiv iznutra i izvana kada je prozor zatvoren.
  • Lako se čisti.
  • Ispitana zvučna izolacija do 43 dB (Klasa 4).
  • Zaštita od kiše i prolaza vazduha ispitana u skladu sa DIN i EU standardima.
  • Ventilacija u skladu sa DIN 1946-6.

Bumerang d.o.o je firma koja se bavi proizvodnjom i montažom ALU i PVC stolarije, kao i staklenih ograda. Ukoliko trebate više informacija kontaktirajte nas na broj telefona: +387 61 959 786

bumerang partneri