You are currently viewing Asortiman KÖMMERLING proizvoda

Asortiman KÖMMERLING proizvoda

Kao dobavljač od kraja do kraja, KÖMMERLING predstavlja široku paletu sistema prozora i grilja koji su jasno iznad konkurencije. Naš širok spektar sistema takođe pruža osnovu za kreativna rešenja posebno prilagođena sasvim individualnim potrebama. Osim toga, brend KÖMMERLING je vodeći proizvođač PVC-U ploča za najrazličitije primjene. Ova linija kvalitetnih proizvoda koja se prodaje širom svijeta čini snažnu jedinicu u profine Grupi. Asortiman je zaokružen prilagođenim profilnim sistemima za sektor poluproizvoda.

Sistemi prozora i stambenih vrata

KÖMMERLING PVC-U sistemi prozora i stambenih vrata dostupni su u širokom spektru varijanti sistema sa različitim dubinama konstrukcije.

KÖMMERLING 88mm sistemi

Sistem centralnog zaptivanja KÖMMERLING 88 je razvijen posebno za nove zgrade. Ovaj sistem od kraja do kraja za prozore i stambena vrata je savršeno rješenje za sve zahtjeve toplinske izolacije, uključujući standard pasivne kuće.

KÖMMERLING 88 središnja brtva

To je vrhunski prozor za novu eru: KÖMMERLING 88. Postavlja trend u termoizolaciji. Dizajnerski usmjereni prema naprijed. Pionir u kvaliteti i sigurnosti. I revolucionarne individualnosti zahvaljujući svojoj modularnosti i inovativnim tehnologijama za nadogradnju.

KÖMMERLING 88 Stambena vrata

Dizajnirajte svoja stambena vrata prema vašim željama. KÖMMERLING 88 nudi različite stilove otvaranja, drvene strukture, jednobojne i metalik boje, aluminijske poklopce i funkcionalna/ukrasna stakla, panele vrata i dodatne dijelove.

KÖMMERLING 88 Dvostruka brtva

KÖMMERLING 88 dvostruki sistem zaptivanja objedinjuje sve prednosti modernih prozora. Moderan i atraktivan dizajn u kombinaciji sa dubinom konstrukcije od 88 mm osigurava savršenu vizualnu privlačnost prozora, kako zatvorenih tako i otvorenih.

KÖMMERLING 76 mm sistemi

Dvostruki i središnji sistem zaptivki od 76 mm idealni su za renoviranje i nove zgrade. Mala dubina konstrukcije i vitke linije profila pružaju najbolje prednosti za renoviranje.

Dvostruki sistem zaptivki

Dvostruki sistemi zaptivanja su opremljeni sa dva nivoa zaptivanja. Vanjski zaptivač je unutar noge okvira, unutrašnji unutar noge krila.

Sistem središnje zaptivke

Pored spoljašnjeg i unutrašnjeg zaptivača, centralni sistemi zaptivača su takođe opremljeni trećim, centralnim nivoom zaptivanja. To doprinosi poboljšanim vrijednostima toplinske i zvučne izolacije.

Stambena vrata

KÖMMERLING sistemi stambenih vrata dolaze u verzijama otvaranja prema unutra i prema van. Osim teksturiranog zastakljivanja, elementi dizajna mogu biti i u obliku montažnih panela i modernih međukrilnih panela za stambena vrata.

KÖMMERLING hibridni sistemi

KÖMMERLING Unity je drugačiji. To je SAVRŠENO rješenje, u kojem su PVC-U i aluminijski materijali razvijeni u hibridni sistem na zajednički način koristeći sinergiju.

KÖMMERLING Unity uvjerava svojim kubičnim dizajnom. Sa dubinom ugradnje od 76 mm, pogodan je i za novogradnju i za renoviranje. KÖMMERLING Unity sveukupni sistem uključuje sistem prozora i vrata KÖMMERLING 76 Unity i podizno-klizni sistem KÖMMERLING PremiDoor 76 Unity.

KÖMMERLING 76 Unity – Čist dizajn se spaja sa tehničkim zahtjevima. 76 mm građevinske dubine sa udubljenjem okvira do 70 mm najbolji su preduvjeti za optimalnu hidroizolaciju objekata.

Sistemi pragova

Bez prepreka, drugim riječima, prijelazi bez praga iz stambenog prostora na terasu ili balkon standard su u današnjoj visokoj stambenoj izgradnji. Sistemi pragova PremiPlan i PremiPlan Plus pružaju optimalna rješenja za ovo.

Bumerang d.o.o je firma koja se bavi proizvodnjom i montažom ALU i PVC stolarije. Ukoliko trebate više informacija kontaktirajte nas na broj telefona: +387 61 959 786

bumerang partneri
Bumerang d.o.o partneri