You are currently viewing Zašto izabrati pergola tende?

Zašto izabrati pergola tende?

U ovom blogu vam donosimo nekoliko informacija o tome šta su to pergola tende i zašto baš izabrati ovu vrstu tendi. Pergola tende svojom jednostavnošću i funkcionalnošću pružaju osjećaj sigurnosti i omogućavaju onima koji vole da budu vani da uživaju u okruženju. Istovremeno zaštićeni od spoljašnjih uticaja.

Šta nam to sve omogućavaju pergola tende?

Pergola tende istovremeno pružaju zaštitu od sunca, kiše, vjetra i hladnoće uklapajući se sa ostalim enterijerom bez ikakvih problema. Njihova konstrukcija idealna je za kišno vrijeme zbog toga što vučni profil ulazi direktno u oluk i odatle navodi vodu niz tendu u prednje stubove. U kombinaciji koju izaberete, stakleni ili platneni krov, imat ćete potpunu zaštitu od svih negativnih spoljašnjih uticaja.

Konstrukcija pergola tende

Konstrukcija pergola tende je aluminijska i može biti konstruisana po dimenzijama koje kupac želi, također zbog aluminijske konstrukcije može birati koju god želi boju iz dostupne palete boja. Stijenka profila je debela 3mm i time može pružiti veliku otpornost i nosivost. Visokokvalitetno troslojno pvc platno pruža izuzetnu zaštitu od kiše i sunca.

Pogodnosti pergola tende

Pergola tende svojom praktičnom konstrukcijom omogućuju i zatvaranje staklenim sistemima. Zatvaranjem pergola tende pravite pravi topli ugođaj pružajući besprijekornu zaštitu od spoljašnjih uticaja. Ovaj način zatvaranja idealan je za razne lokale poput kafića, slastičarnih i sl.

Prednost koju naša kompanija nudi po pitanju ovih tendi je garancija od 1 do 5 godina sa našom ugradnjom. Trudimo se da svakom klijentu pristupimo na unikatan i poseban način.

Vrste pergola tendi

Naime, postoje dvije različite vrste tendi koje naša kompanija ima u ponudi, a to su Silver Plus i Bioklimatska tenda. Pročitajte više o ovim vrstama tendi na našim stranicama: Silver Plus Pergola tende i Bioklimatska tenda.

silver plus pergola tende
bioklimatska tenda

Nadamo se da sada znate odgovor na pitanje: Zašto izabrati pergola tende? Ukoliko se odlučite da sebi obezbijedite neku od ovih vrsti tendi, Bumerang je tu za Vas.

Kontaktirajte nas na brojeve telefona: 035-215-854, 061-959-876, putem e-maila: info@bumerang.ba ili putem kontakt forme na našoj web stranici.