WPC podovi

WPC podovi - kombinacija drveta i plastike

Predstavlja idealnu zamjenu za drvo i kao takav najčešće se koristi kao podna obloga za vrtove, terase, bazene, dvorišta, plaže, molove, staze za parkove i planinske kućice. WPC (Wood Plastic Composite) – kombinacija drveta i plastike stekla je veliku popularnost kao siguran, ekološki održiv i dugotrajan materijal za upotrebu u otvorenom prostoru.

WPC podovi, ili podovi od drveta-plastike-kompozita, predstavljaju inovativno rješenje koje kombinira prirodnu ljepotu drva s izdržljivošću plastike. Ovi podovi su sve popularniji izbor za unutarnje i vanjske prostore zbog svoje estetike, izdržljivosti i jednostavnog održavanja.

Prednosti primjene WPC podova

WPC drvoplastični kompozit

WPC je materijal koji kombinira prirodno drvo i plastiku kako bi se stvorio izdržljiv i ekološki prihvatljiv materijal s različitim primjenama. Ovaj kompozitni materijal postaje sve popularniji zbog svojih svojstava i prednosti koje nudi. WPC je iznimno izdržljiv i otporan na oštećenja poput ogrebotina, udaraca i habanja. To znači da materijal zadržava svoj izgled i funkcionalnost tokom dužeg vremenskog razdoblja, smanjujući potrebu za popravcima ili zamjenom. Otporan je na vlagu i ne podliježe truljenju ili propadanju kao što je slučaj s prirodnim drvetom. Ovo ga čini pogodnim za primjenu u prostorima koji su izloženi vodi, poput kupaonica, terasa ili prostora oko bazena. Materijal se lako čisti vodom i blagim deterdžentom, a ne zahtijeva brušenje, premazivanje ili dodatno tretiranje. Također, WPC je ekološki prihvatljiv materijal jer koristi reciklirane sirovine i smanjuje potrebu za iskorištavanjem prirodnih izvora drva.

Naši završeni projekti

Zaviri u kolekciju naših uspješnih projekata

Sistemi ostakljivanja
PVC i ALU sistemi
Pergola Tende
Ograde

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas na broj ispod ili kontaktirajte nas preko kontakt forme. Stojimo vam na raspolaganju.

Popunite formu

Kliknite ili povucite datoteku u ovo područje za prijenos. Možete učitati do 2 datoteke.