Screen zavjese

Screen zavjese

Proizvodnja i ugradnja screen zavjesa

Vanjska screen sjenila su otporna na vremenske uvjete i na zahtjevaju nikakvo održavanje. Odlikuje ih odlična funkcionalnost jer nude zaštitu od vrućine, a istovremeno propuštaju dovoljno prirodnog svjetla za ugodan boravak.

Roltek screen zavjese

ROLTEK SCREEN je klasična izvedba vanjskog screen sjenila s aluminijskim vodilicama. Platno je opremljeno sa zaključnom lamelom koja pruža ravnomjerno kretanje platna prilikom dizanja i spuštanja. Sjenilo može zadržati do 70% sunčevih zraka ovisno o izabranom platnu. Na taj način ostvari ugodan ambijent u prostoru čak i za vručih ljetnih dana. Pored 8 standardnih boja, na odabiru imamo preko 220 nijansi boja za kutiju i vodilice, stoga je usklađenost sa objektom zagarantirana.

Daljinsko upravljanje

Sistemi ZIP screen vam, svojim standardnim motornim ili opcijsko daljinskim upravljanjem, nude maksimalnu udobnost.

Transparetne tkanine

Zahvaljujući transparentnim tkaninama možete stalno kombinirati svjetlo i hlad.

Velike dimenzije, čak i kad je jak vjetar

Sjenilo ZIP screen je razapeto u vodilice po principu zatvarača. To osigurava optimalnu napetost i kod brzine vjetra do 120km/h. Maksimalna površina je 18 m2 te pritom širina i visina nesmiju prelaziti 6m.

Individualna oprema

Screen sjenila pružaju čiste linije i moderan izgled. Platno je dostupno u preko 150 nijansi boja i u raznim tkanjima. Zajedno s kutijom, vodilicama i zaključnim profilom koji su dostupni u 8 standardnih i preko 220 nijansi boja po posebnoj naruđbi, mogućnost kombiniranja je neograničena.

Ušteda energije

Dostupna je alternativa skupom hlađenju vašeg doma sa klima uređajima: ROLTEK screen sjenila zadržavaju i do 70% sunčevih zraka! Toplina ostaje na vanjskoj strani prozora i ne zagrijava vaše sobe. Uštediti možete i zimi jer spušteno sjenilo smanjuje gubitak energije kroz prozor.

Naši proizvodi

Screen zavjese

No Posts Found

Naši projekti

Završeni projekti

Sistemi ostakljivanja

PVC i ALU stolarija