Kömmerling 76 MD AluClip Zero

Tri dizajnerske korice.
Patentirano.
Zastakljivanje od 36 – 50 i od 48 – 56 mm debljine.
Uf vrijednost 1,1 do 1,2 W/(m²K).
Može se reciklirati.
Aluminijski izgled izvana, čisto bijeli profil iznutra.
Gotovo neograničen izbor boja za aluminijske obloge sa tehnikama završne obrade kao što su eloksiranje i plastificiranje.
Jednostavan za njegu, izdržljiv i robustan.
Svi PVC profili se uvijek proizvode isključivo sa bezolovnim stabilizatorima na bazi kalcija/cinka.

Opis

AluClip Zero – varijanta dizajna za KÖMMERLING 76 sistem je dostupna u tri verzije. Jedinstven na tržištu sa ravnim izgledom i gotovo u ravni sa Niven staklom u punom staklenom izgledu i klasičnom izgledu drvo-aluminijum. U ovoj verziji, ravnina stakla u krilu je u istoj ravni kao i fiksno staklo.

Kompatibilnost je također važna sa ovim proizvodom: mogu se koristiti osnovne komponente iz sistema KÖMMERLING 76. AluClip Zero proširuje područje primjene sistema 76, posebno u arhitektonski zahtjevnim građevinskim projektima, i može postići upravo ono što je potrebno, gdje Izgled aluminijuma je jednako poželjan kao i funkcionalne prednosti proizvoda od PVC-a.

Ovaj PVC prozorski sistem kombinuje prednosti oba materijala u jednoj komponenti. Sa vanjske strane, aluminijumska obloga nudi neograničen izbor boja, dok iznutra PVC profili garantuju laku njegu, stabilnost dimenzija i visoku funkcionalnu pouzdanost.

Sistem je i uzoran sa ekološke tačke gledišta: brend KOMMERLING je prvi veliki proizvođač profila na svetu koji koristi samo PVC bez olova sa „zelenim“ stabilizatorima na bazi kalcijuma i cinka pored materijala za reciklažu, što korisnicima daje KOMMERLING proizvodi sigurnost su ekološki prihvatljivi.

Drugi servisi i alati

Vaša preuzimanja

Boje i dizajan