Tende

Uživajte u svakom trenutku

Prednosti i pogodnosti tende

  • Povećavaju vrijednost vaše imovine – Tende svojim prelijepim izgledom i dizajnom unaprijediti će vrijednost i otmjenost vašeg posjeda
  • Zaštita od vode – Tende će zaštititi vaše površine od oštećenja uzrokovanih vodom kao što su prozorski okviri, štokovi vrata i drvene podloge
  • Zaštita namještaja – Tende vam nude zaštitu vašeg namještaja koje koristite napolju za sjedenja i druženja raznih vrsta i prilika kao i zaštitu od sunčevih zraka i izbjeljivanja
tende
tende

Zašto izvršiti ostakljivanje tende?

  • Ostakljivanjem tende dobijate na prostoru – Ukoliko izvršite ostakljivanje tende dobit ćete dodatnu prostoriju u kojoj možete uživati uprkos spoljašnjim vremenskim uslovima.
  • Zaštita od vremenskih uslova – Želite li sjediti na vašem balkonu ili terasi i uživati daleko od hladnog vjetra, kiše i snijega? Ukoliko ostaklite vaše tende moći ćete uživati u svakoj prillici.
  • Maksimalno iskorištenje prostora – Nije rijetka pojava da neko nakon ostakljivanja tende pretvori taj prostor u mjesto za trening, zabavu ili neku drugu aktivnost. Definitivno nešto o čemu vrijedi razmisliti.

Bioklimatska tenda

Bioklimatska tenda je sastavljena od čvrste aluminijumske konstrukcije sa pokretnim aluminijumskim lamelama i omogućava bolju energetsku efikasnost, optimizira blagodatosti sunca i prirodne cirkulacije vazduha. Svojom jednostavnošću i tehničkim karakteristikama pruža sigurnost i zaštitu od sunca, kiše, vjetra i lošeg vremena, čime su troškovi njenog održavanja svedeni na minimum. Bioklimatska tenda je efikasna, moderna, povećava komfor i užitak, stvara dodatni korisni prostor i predstavlja idealan model preseljenja životnih aktivnosti iz potpuno zatvorenog u otvoreni prostor.

pergola tende
silver plus pergola tende

Silver Plus Pergola tende

Silver Plus Pergola tende su krovni sistem koji se uvlači, prilagođen aluminijskoj konstrukciji. Svojim čistim i modernim dizajnom, Silver Plus dodaje vrijednost vašim vanjskim površinama.
Proizvod je upotrebljiv u skladu s korisničkim priručnikom u svim vremenskim uvjetima i dizajniran je za upotrebu u sva četiri godišnja doba. Po želji se od proizvoda može napraviti uvlačni zimski vrt zatvaranjem stranica različitim vrstama kućišta.

Završeni projekti

Sistemi ostakljivanja

PVC i ALU stolarija