PVC i ALU stolarija
Sanitarne pregrade
Previous
Next

PVC i ALU stolarija / bravarija

Proizvodnja i ugradnja PVC i ALU stolarije

Bumerang doo firma je započela s radom u skromnim uvjetima, s tek nekoliko zaposlenih. U početku se bavimo prodajom okova i građevinskog materijala. Vremenom naše poslovanje širimo i na proizvodnju PVC i ALU stolarije/bravarije, te staklenih ograda i staklenih sistema pa je tako 2019. god osnovana sestrinska firma BetaBoom group doo.

PVC stolarija

KÖMMERLING PVC sistemi

PVC je danas najuspješniji materijal za konstrukciju prozora a udio na tržištu konstantno raste. Veliki izbor prozorskih sistema koji sa različitim veličinama okvira, krila i konstrukcijama ispunjavaju sve vaše želje. Unutrašnje prozorske daske, sigurnosne roletne i kapci za prozore, PVC-ploče za područje gradnje npr. ispune za vrata, fasadni sistemi i sistemi balkonskih i vrtnih ograda zaokružuju taj program.

ALU bravarija

Aluminijski sistemi

Aluminijum je savršen materijal koji može da ispuni visoke standarde za građevinskom stolarijom kao i sve zahtjeve moderne arhitekture. Aluminijski konstrukcijski dijelovi se mogu kombinirati  sa staklom u različitim bojama po želji i potrebi kupaca, što znači da su mogućnosti izgleda i završne obrade velike.

Sanitarne pregrade

Sanitarne pregrade po vašoj želji

HPL Compact ploča napravljena je od specijalnih papira oplemenjenih fenolnom smolom, a dekori su oplemenjeni melaminskom smolom. Unutrašnji slojevi su crne boje, a spoljašnji su sa štampom, koja ujedno predstavlja i dekor ploče (standardne boje su BIJELA, IVORY BIJELA i SIVA, ali je moguće naručiti završni dekor u gotovo cjelokupnoj paleti boja, te raznim drvnim, kamenim i dizajnerskim dekorima).

Naši projekti

Završeni projekti

Sistemi ostakljivanja

PVC i ALU stolarija