Aluminijske ograde – moderan izgled i racionalno rješenje

U skladu sa svojom poslovnom politikom da tržištu Bosne i Hercegovine ponudi najbolje moguće programe iz oblasti aluminijumskih proizvoda  Bumerang doo sa zadovoljstvom predstavlja program ograda i ogradnih sistema od aluminijuma koje svojim izgledom, cijenom i kvalitetom dominiraju na tržištima Evrope i Balkana. Poslednjih godina primjetan je stalni rast tržišta što je svakako posljedica rastućeg povjerenja kupaca u tehničke karakteristike i kvalitet ovih ograda i sistema.

Naši modeli ograda su posebno dizajnirani tako da svojim modernim izgledom doprinose ekskluzivnosti objekta, a svojim kvalitetom garantuju dugogodišnju eksploataciju i postojanost, u isto vrijeme predstavljaju „cost effective“ rješenje ogradnih sistema i u svemu su u skladu sa standardima i regulativom građevinske industrije Evropske Unije.

Ogradni sistemi se dijele na horizontalne sisteme, uglavnom u upotrebi u porodičnim kućama, vertikalne sisteme primjenljive u stambeno poslovnim kompleksima, kao i sisteme sa staklom koji su karakteristični za obje, prethodno pomenute namjene i koji se nalaze u ekspanziji u posljednje vrijeme. Svojom elegancijom plijene prostorom i izgled objekta u mnogome čine ekskluzivnijim.

Našu ponudu trenutno čine H-Line & V-Line modeli aluminijumskih ograda.

H-Line ogradni sistemi predstavljaju rezultat praćenja trendova i arhitektonskih smjerova minimalizma, sa jasnim horizontalnim linijama. Temeljena je na principu vidljivo – nevidljivo.

H-Line postavlja nove standarde na području proizvodnje i upotrebe materijala. Svježina i inovativnost ovih modela ostavljaju impresivan vizualni efekat.

H-Line modeli ograda ne trebaju nikakvu obnovu, niti bojenje, a kvaliteta izrade osigurava 10 godina garancije na proizvod.

Trenutno u ponudi imamo dva temeljna H-Line modela sa varijacijama u razmacima između letvica:
H-Line »6020« & H-Line »1020«

V-Line – Vertikalna linija je rezultat arhitektonske saradnje i nastavlja tradiciju klasičnih ograda sa vertikalnim letvicama.

V-Line postavlja nove standarde u području proizvodnje (sistem je sastavljen bez vidljivih vijaka i varova). Klasični (tradicionalni) tip ograde, koji, kako smo već spomenuli, temelji se na principu nevidljivih spojeva (aluminijske letvice su pričvršćene na poprečni nosač tako da vijci nisu vidljivi), te se također odlikuje jednakim izgledom sa obje strane, a dijelovi ograde sastavljeni su bez zavarivanja.

V-Line modeli ograda ne trebaju nikakvu obnovu, niti bojenje, a kvaliteta izrade osigurava 10 godina garancije na proizvod.

Aluminijske ograde su najotpornije na vremenske prilike i vanjske utjecaje sunca, vlage, korozije, soli.

Završna obrada profila je plastifikacija i eloksiranje. Spojevi su vijčani, bez varenja što dodatno olakšava jednostavnost montaže te doprinosi kvaliteti aluminijskih ograda. Više vrsta sidrenja (fixiranja) omogućava najveću čvrstoću. Ograde se rade po mjeri i prilagođavaju se svim dimenzijama i tehničkim zahtjevima. Ne zahtijevaju nikakvo održavanje, poliranje niti bojanje što ih čini pravim izborom za Vas.

Detaljnije informacije o ogradnim sistemima možete dobiti putem maila:
info@bumerang.ba
prodaja@bumerang.ba
ili na broj telefona +387 61 959 786