H-Line ograde

H-Line ogradni sistemi predstavljaju rezultat praćenja trendova i arhitektonskih smjerova minimalizma, sa jasnim horizontalnim linijama. Temeljena je na principu vidljivo – nevidljivo.

H-Line postavlja nove standarde na području proizvodnje i upotrebe materijala. Svježina i inovativnost ovih modela ostavljaju impresivan vizualni efekat.

H-Line modeli ograda ne trebaju nikakvu obnovu, niti bojenje, a kvaliteta izrade osigurava 10 godina garancije na proizvod.

Trenutno u ponudi imamo dva temeljna H-Line modela sa varijacijama u razmacima između letvica:
H-Line »6020« & H-Line »1020«


Horizontalna dvorišna ograda »6020« predstavlja najnoviji ogradni sustav te je u potpunosti izrađena od aluminija. Idealna je za moderan dizajn vašeg prostora, s jasnim i pročišćenim linijama. Izgled ograde s obje je strane jednak, a polje je sklopljeno bez zavarivanja i vidljivog privijanja vijcima. Ispuna se sastoji od kvadratnog profila 60 x 20 mm montiranog pod uglom da bi se dobio efekat nevidljivo unutra – vidljivo vani. H-Line »6020« je trajna ALU ograda koja ne zahtijeva održavanje.

Horizontalna dvorišna ograda »1020« predstavlja najnoviji ogradni sustav te je u potpunosti izrađena od aluminija. Idealna je za moderan dizajn vašeg prostora, s jasnim i pročišćenim linijama. Izgled ograde s obje je strane jednak, a polje je sklopljeno bez zavarivanja i vidljivog privijanja vijcima. Ispuna se sastoji od kvadratnog profila 100 x 20 mm montiranog pod uglom da bi se dobio efekat nevidljivo unutra – vidljivo vani. H-Line »1020« je trajna ALU ograda koja ne zahtijeva održavanje.